Poznati naučnik i stručnjak za NLO: “Pokrenute su specijalne operacije za prikrivanje vanzemaljske rase na Zemlji”

Kroz istoriju je polje ufologije i ispitivanje vanzemaljske hipoteze, bez sumnje, zatrpano mnoštvom dezinformacija.

Oni koji su zaronili u dubine ufologije to najbolje znaju, jer je dobro dokumentovano da su se insajderi iz obavještajnih agencija i vlada infiltrirali na teren u svrhu obmanjivanja istraživača i ljudi koji su zainteresovani za tu temu iz jednog jednostavnog razloga: udaljiti ih od istine.

Povrh ovih kampanja dezinformacija, koje, čini se, i dan danas djeluju, već dugo postoji “zvanična kampanja ismijavanja i tajnosti”  u vezi sa temom.

Dr Jacques Vallée magistrirao je astrofiziku i doktorirao kompjuterske nauke.

Tema NLO-a privukla mu je pažnju kao astronoma u Parizu. Potom je postao bliski saradnik Josef Allen Hyneka, američkog astronoma i doktora astrofizike, a zatim je napisao nekoliko knjiga o NLO enigmi.

Trenutno živi u San Franciscu. Vallée je bio dio tima koji je kompjuterizovao mapu Marsa za NASA-u, 1963. Kasnije je radio na mrežnom informacionom centru za ARPANET, preteču modernog Interneta.

On je istraživač koji je u najmanju ruku imao vrlo zanimljiv život u pogledu istraživanja teme NLO-a.

Stupio je u kontakt sa većinom stručnjaka iz ove oblasti, političarima iz cijelog svijeta, visokim vojnim osobljem i mnogim drugima.

Njegovo istraživanje dovelo ga je do istrage nebrojene količine izvještaja o slučajevima u vezi sa NLO i navodnim vanzemaljskim bićima, i on je najzaslužniji što je fenomen stekao kredibilitet koji danas ima.

Bio je jedan od mnogih koji su pisali i dokumentovali zapanjujuće dokaze da su dobro konstruisane podvale i medijske manipulacije zavaravale istraživače NLO-a, odvraćajući ih od samog fenomena NLO-a, šta se zapravo događa.

U jednoj od svojih najnovijih knjiga, “Zabranjena nauka 4”, on dijeli zapis svoje privatne studije o neobjašnjivim pojavama između 1990. i kraja milenijuma, tokom koje je putovao širom svijeta baveći se svojom profesijom investitora u visoke tehnologije. To je pomalo dnevnik koji bilježi njegova iskustva i susrete / sastanke dok pokušava da ispita i istraži fenomen.

U zapisu od četvrtka, 26. marta 1992., Vallée piše:

“Dobio sam dokument koji potvrđuje da je CIA simulirala otmice od strane NLO-a u Latinskoj Americi (Brazil i Argentina) kao eksperimente psihološkog rata.” 

Premotavanje unazad do petka, 4. maja 1990, Vallée piše o Blackburnu, penzionisanom pukovniku američkog vazduhoplovstva: 

“Uvjeren sam da vlada radi na NLO-ima”, rekao mi je. “Kakve su šanse da neki svjedoci budu prevareni specijalnim efektima razvijenim psihološkim ratom?”

Kontrirao sam. “Pretpostavimo da im uperite infracrveni laser jednom nedjeljno u oči; to im neće naštetiti, ali može izazvati halucinaciono stanje.

Eksperimenti su rađeni tako što nekome šaljete mikrotalasni zrak kroz mozak; mogu da utiču na ljude na ovaj način, čak i da ih natjeraju da čuju stvari. Takođe su korišteni hologrami.”

Zanimljivo je primijetiti razgovor koji je Vale vodio sa Blackburnom 1990. godine, a zatim 1992. godine piše da je dobio dokument da je CIA bila umiješana u insceniranje NLO-a (otmice od strane vanzemaljaca).

Kombinujte ove informacije sa Blackburnom, koji pominje da su korišcteni hologrami, a tehnologija postoji da bi se proizvela “halucinaciona” stanja.

Ovo je samo jedan od mnogih primjera i dokaza koji mnogi istraživači na terenu ukazuju na to da se inscenirane otmice događaju iz nepoznatih razloga i da se to nastavlja i danas.

Nije iznenađujuće ni ako ste krenuli putem taktike CIA-e, kontrola uma, programa poput MK ultra i njihove želje da manipulišu percepcijom masa u vezi sa raznim temama.

Vallée i svi ostali na ovom polju su itekako svjesni da se nešto stvarno događa i to nešto je sasvim moguće vanzemaljsko i međudimenzionalno.

On tvrdi da su tajne službe lažirale otmice u cilju prikrivanja događaja sa pravim vanzemaljskim bićima.

Vjerodostojne informacije u vezi sa viđenjima, nesrećama i mogućim tijelima i kontaktnim iskustvima sa “vanzemaljcima” postoje i mogu se ispitati.

Očigledno je tu i puno dezinformacija, smiješnih tvrdnji kao i šarlatana koji na terenu šire laži i lažne priče u svrhu zarade.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti