POREMEĆEN: Danima se predstavljao kao ginekolog i pregledavao njemu zgodne pacijentice!

Anton Jarin, 32-godišnji muškarac iz Pervouralska u Rusiji koji je tek nedavno izašao iz zatvora zbog krađa, ponovno se našao u policijskoj stanici, ovog puta zato što je ‘posudio’ identitet.

ginekolog

Naime, Jarin se u tamošnjoj bolnici danima lažno predstavljao pacijentima, između ostalog i kao ginekolog, što mu je omogućilo da u ordinaciji pregledava atraktivne mu žene.

Koliko ih je skinuo i isprepipao nigdje nije objavljeno, ali zato ruski mediji prenose da je od početka januara naovamo glumio i hirurga.

Srećom, skalpela se nije hvatao, a medicinska mu je karijera naprasno prekinuta kada je jedna sumnjičava pacijentica prijavila njegovo ponašanje upravi bolnice.

Smjesta uhvaćen od strane radnika bolnice, Jarin se pokušao opravdati da je stigao u bolnicu odraditi vodoinstalaterski posao, dok je naknadno pozvanim inspektorima odvratio da se nalazio u posjeti prijatelju.

Bilo kako bilo, u međuvremenu je pušten na slobodu jer je utvrđeno da ništa nije ukrao, naravno osim obraza bolnici koja je dopustila da se, odjeven u bijeli mantil, šeće po odjeljenjima i radi šta ga je volja.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti