POLICIJA IH JURILA PO CIJELOJ DRŽAVI! Četvoro djece UKRALO KOLA i prešlo više od 1.000 KILOMETARA U 2 DANA (VIDEO)

Četvoro djece od 10 do 14 godina ukralo je terensko vozilo i njime prešlo 1.000 kilometara putevima Australije prije no što ih je policija uhvatila.

kids6

Jedan dječak od 14 godina, dvije djevojčice od 13 i jedna od deset godina učestvovali su u ovom “pohodu” koji je započeo u Rockhamptonu, u istočnoj australijskoj državi Queensland, saopštila je policija.

Djeca su ukrala vozilo od jednog od svojih roditelja, uzela i novac i pecaljke, i krenula u avanturu. Jedno od djece je roditeljima ostavilo poruku o njihovom planu.

Vozilo je primjećeno rano u nedjelju u selu Banana, gdje su djeca ukrala benzin i nastavila put ka jugu, navela je policija Queenslanda. Kola su nađena uveče kod mjesta Grafton u susjednoj državi New South Wales, koje je 11 sati vožnje od početnog mjesta.

Po istražiteljima te australijske države, policija je morala silom da otvori vrata jer su djeca odbila da im otvore.

“Zaključali su se u kolima i policija je morala palicom da razbije prozor i uđe u vozilo i uhapsi ih”, rekao je novinarima šerif Darren Williams.

Ne zna se ko je od djece vozio, ali policija vjeruje da su vozili na smjenu.

“Daleko je, više je od 1.000 kilometara voziti od Rockhamptona do Graftona. Ne vjerujem da je samo jedna osoba vozila tolikim putem dva dana”, rekao je Williams.

On je dodao da su djeca živa i zdrava, a policija istražuje niz prestupa koje su počinili tokom avanture. Nije jasno zašto su baš tuda išli, ali jedno od djece je porijeklom iz Graftona.

Izvor: dnevno.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti