PITAT ĆETE SE ŠTA STE TO UPRAVO VIDJELI: Lopta se pojavila NIOTKUDA dok se dječak igrao sa psima (VIDEO)

Videozapis je postao viralan nakon što se jedna čudna lopta doslovno materijalizirala niotkud, dok se jedan mališan igrao s grupom pasa.

Sve izgleda kao obična dječija zabava dok mališan u džemperu trčkara niz uski prolaz, u juranjavi za psima.

Čini se da osoba koja snima video stoji iza djeteta.

Zatim, nakon četiri sekunde u videu, stvari počinju postajati čudne jer se na slici odjednom pojavljuje crveno-plava lopta.

Veličinom, lopta odgovara odbojkaškoj ili fudbalskoj i ona se lagano kotrlja prije nego što je zaustavi zid.

Zbog svoje male brzine, očito je da lopta odnekud nije bačena, nijen pala niti se dokotrljala. Pošto se svi psi kreću, moglo bi se pomisliti da bi se jedan od njih spotaknuo na loptu odnosno da je ona cijelo vrijeme tu.

Dječija reakcija se čini kao istinsko iznenađenje jer se on (izgleda kao dječak) brzo zaustavlja i okreće nazad kako bi je pogledao izbliza.

Naizgled, postoji nekoliko prepreka koje bi mogle blokirati pogled na loptu. Ali što više gledate usporeni film, pauzirajući malo po malo, to je stvari teže objasniti.

Nekoliko korisnika Twittera ponudilo je svoje objašnjenje.

Prema komentaru Eddieja Arande, lopta se ‘kretala u istom smjeru otprilike metar ispred djeteta koje trči, a tijelo ju je blokiralo od pogleda.’

Dodaje da je jedan od pasa “pogledao loptu dok se kretala.”

Međutim, kako je rekao drugi korisnik; “Vidjeli biste je, dijete se razletilo po cijelom mjestu, a potom je došlo do lopte, sasvim zbunjeno.”

Možda je najbolji odgovor, i budimo iskreni, to je ono u što svi želimo (po)vjerovati – lopta je jednosavno ispala iz neke “matrice” i dokotrljala se u naš svijet.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti