OVO SAMO MAJKA MOŽE DA VOLI: 10 slavnih parova koji imaju iznenađujuće ružnu djecu

Sve bebe su pravi blagoslov, ali nisu sve baš slatke.

Evo 10 slavnih parova koji imaju iznenađujuće ružnu decu. Neka od ove dece nimalo ne liče na svoje pozante roditelje, dok druga i suviše liče na njih (znate šta hoćemo da kažemo)…

Dženifer Lopez i Mark Entoni

Deca: Maksimilijan Dejvid i Ema Maribel

Džej Lo je jedna zgodna mama, a Mark Entoni izgleda okej. Nažalost, izgleda da su njihova deca povukla više na njega nego na nju. Kao bebe su izgledali kao penzioneri, sve dok nisu napunili 5 godina. Sada imaju 7 godina i na svu sreću su se prolepšali od tada. Volimo da mislimo da je to zbog toga što su više vremena provodili s mamom.

Adam i Džeki Sendler

Deca: Sejdi Medison i Sani Medlin

U redu, pre nego što bilo šta kažete, znamo da Adam Sendler nije najzgodniji muškarac na svetu, ali uspeo je da se oženi prelepom ženom, koja je bila glumica i manekenka. Izgleda da je Sani nasledila majčin izgled, ali Sejdi nažalost mnogo više liči na oca. Nadamo se da će kada postane tinejdžerka više ličiti na mamu, a da će joj od tate ostati smisao za humor.

Brus Vilis i Demi Mur

Deca: Rumer Glen, Skot Laru i Talula Bel

Ponekad suviše dobrih stvari rezultira katastrofom. Iako njihove ćerke imaju privlačne atribute (lepa usta, oči…), oni nisu baš najbolje ukombinovani. Kao da je neko nalepio najbolje crte Brusa i Demi na belo platno i nadao se najboljem rezultatu.

Madona i Karlos Leon

Dete: Marija Lurdes

Marija Lurdes (poznata i kao Lola) bila je veoma slatka kao beba, ali nije ostala toliko simpatična kada je ušla u pubertet. Na svu sreću, nakon ove faze, Lola je prestala toliko da liči na oca i počela mnogo više da podseća na kraljicu popa.

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Deca: Džejden Kristofer Sajra i Vilou Kamila Rejn

Džejdenovi i Vilouni izrazi lica deluju konstantno zbunjeno. Nadamo se da će se prolepšati kad još malo odrastu. Sem njih, Vil ima sina iz prethodne veze, Treja, koji nije bio lep kao beba, ali je sada postao pravi frajer. Ima nade, Džejdene! Tvoj polubrat je prevazišao fazu čudnog izgleda u pubertetu, pa ćeš možda i ti!

Bijonse i Džej Zi

Dete: Blu Ajvi

Blu je nasledila predivne oči od svoje mame i bake, ali izgleda da je sve ostalo dobila od oca. Međutim, za nju i dalje ima nade jer svi znamo koliko bebe mogu da se promene nakon samo malo vremena. Čak i ako bude izgledala kao pljunuti Džej Zi kada odraste, i dalje će joj ostati neverovatna majčina harizma.

Kristina Agilera i Džordan Bretmen

Dete: Maks Liron

Maksov otac i nije neki lepotan, ali Kristina je prava ljepotica. Jadni Maks je izgleda skoro sve nasledio od oca.

Hajdi Klum i Flavio Brijatore

Dete: Helena “Leni” Bošoven Klum

Kada smo prvi put videli fotografije Leni, mislili smo da ona nije rođena ćerka Hajdi Klum – sem plave kose nije imala ništa zajedničko sa svojom majkom. Mnogo više je ličila na oca i bilo nam je žao što nije povukla na roditelja koji je bio supermodel. Na svu sreću, Leni sada sve više i više liči na svoju mamu.

Gvinet Paltrou i Kris Martin

Deca: Epl Blut Alison i Mozes Brus Entoni

Gvinet je prelepa, a Kris je vrlo zgodan – savršena kombinacija, zar ne? Pa, ne dovode sve dobre kombinacije do dobrih rezultata… Kris definitivno ima jače gene zato što oboje dece mnogo više liči na njega, što je dobro za Mozesa, ali ne baš toliko za njegovu stariju sestru Epl. Kris baš i nema crte lica koje bi dobro izgledale na devojčici.

Bili Rej Sajrus i Tiš Sajrus

Deca: Brendi, Trejsi, Majli Rej, Kristofer Kodi i Noa Lindzi

Sva njihova deca su nažalost povukla na majku. Svi znamo da je Majli izgledala lepo dok nije počela da prima modne savete od ptica iz džungle. Da li je potrebno da uopšte spominjemo njihovog sina Trejsija? Nemamo problema s tetovažama, ali imamo s time kako ih on nosi. Da li je svestan da ga ljudi na internetu upoređuju s konjem? Znamo da je ovo surovo, ali utičite na svoju decu da donose bolje odluke.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti