Ovako se ponaša muškarac koji želi nešto ozbiljnije

Je li to napokon to?

maan

1. Iskreniji je s vama i udobnije mu je u vašoj blizini
Imate povjerenja jedno u drugo te se sada dovoljno poznajete da znate šta smijete, a šta ne. Sve to omogućava vam da se osjećate ugodno, kada ste zajedno, bez ikakve napetosti, a čak i kada ste u tišini, osjećate se dobro.
2. Lakše se otvara o ličnim stvarima
Vaši razgovori idu puno dalje od svakodnevnih tema, kao što su kako ste proveli dan, što ste radili ili jeli za ručak. Nije mu više problem raspravljati s vama o stvarima, o kojima ne razgovara s drugim ljudima. Ozbiljan muškarac nema problem razgovarati sa ženom o viziji svog života, ciljeva i izazova. On je voljan to podijeliti s njom te pokazati ranjivost, bez straha da to nije ponašanje macho muškarca.
3. Brine o vašim interesima i ambicijama
Muškarac koji obraća pažnju na vaše ciljeve u životu, muškarac je koji se želi zadržati u njemu te pomoći vam da ih ostvarite. Vaša budućnost je važna za njega, no pritom pazite na to da njegova djela budu glasnija od riječi.
4. Uključuje vas u donošenje važnih odluka
Prije nego donese odluku, budite sigurni kako će vas pitati za mišljenje, jer mu je ono važno, baš kao što ste mu to i vi.
5. Više ne igra igrice
Pritom mislimo na one umne, poput onih kada pročita poruku pa ne odgovori odmah ili ne odgovori na poruku pitanjem, ne vrati poziv, dva dana se ne javi i slično, i koje vam ne dopuštaju da imate autentični odnos s drugim ljudima.
Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti