Ova prelijepa žena je unuka Miodraga Petrovića Čkalje: Evo šta je od njega naučila (FOTO & VIDEO)

Nije tajna da Petrovići porodično vole glumu, te da je rodonačelnik ovoga zanimanja u njihovoj porodici bio čuveni Miodrag Petrović Čkalja

unuka

Čedomir Petrović, Čkaljin sin, takođe je glumac, kao i njegova ćerka, prelijepa glumica sa naslovne slike, Jovana Petrović.

O svom poznatom djedu kaže:

– Deka i dalje živi sa mnom u mojim uspomenama. Od deke sam naučila sve i svašta kada je riječ o tehničkim stvarima koje se odnose na glumu, ali i to kako se trebam postaviti prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere.  Malo toga se promijenilo, nekvalitetni se i dalje plaše kvalitetnih i podmeću im nogu – rekla je svojevremeno u jednom intervjuu za srbijanske medije Čkaljina unuka Jovana Petrović.

Ona je dugo godina bila u vezi sa pokojnim glumcem Igorom Pervićem.

Rođena je u Beogradu 20. septembra 1973. televizijska je i pozorišna glumica. Jovana je glumu diplomirala 1997. na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, u klasi profesora Milenka Maričića i Gordane Marić. Tu je upisala i postdiplomski studij. Godine 2005. je radila u Domu Omladine kao urednik pozorišnog programa. Bavi se humanitarnim radom i nastupala je u više dobrotvornih predstava.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti