NLO koji mijenja oblik primjećen u Kolumbiji (VIDEO)

Južnoamerička zemlja, poznata po svojim prirodnim ljepotama i bogatoj istoriji kulture, mada je ljubitelja NLO-a, jer se u posljednje vrijeme pojavljuju izvještaji o misterioznim pojavama na nebu iznad Kolumbije.

20200725_141147

„Neobični NLO“ primjećen je usred bijela dana u glavnom gradu Kolumbije, Bogoti.

Snimke letećeg objekta objavio je jedan korisnik na YouTubeu, a potom ih je podijelio čuveni teoretičar zavjera Scott Waring.

Nakon analize snimka, čija se autentičnost ne može provjeriti Waring je došao do zaključka da je misteriozni predmet vanzemaljskog porijekla i da ima neobičan oblik. Štaviše, Waring tvrdi da se oblik misterioznog predmeta mijenja dok lebdi na nebu.

„Sam objekat skoro da izgleda kao da je živ, a možda i jeste“, napisao je Waring na svom blogu.

Posljednjih mjeseci bilo je mnogo onih koji tvrde da su vidjeli NLO u Kolumbiji. Početkom aprila jedan korisnik YouTubea je objavio video za koji drugi korisnici interenta tvrde da je NLO. I ovo je primjećeno u glavnom gradu Bogoti i opet pod dnevnom svjetlošću.

Uprkos tome što su se mnogi složili da su jezivi objekti vanzemaljskog porijekla, drugi tvrde da je u pitanju photoshop. Jedan korisnik je tvrdio da su to Space X sateliti, dizajnirani da pružaju 5G internet usluge širom svijeta.

U februaru je kanal UFOmanija podijelio video-zapis sa Tik-toka, na kojem je prikazano nešto što liči na tajanstveni NLO u obliku kocke koji krstari nebom u blizini komercijalnog aviona koji je letio iznad kolumbijskog grada Medelina.

Izvor: sputniknews.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti