Niko ne zna njenu tajnu: Ova žena ima 67 godina!

Apasra Hongsakula danas ima 67 godina, a davne 1965. godine bila je miss Tajlanda.

Apasra se udala i rodila sina, no bračna sreća nije potrajala pa se razvela. Na rodnom Tajlandu i dalje je jako popularna, a vlasnica je poznatog spa centra.

Prvo što “bode u oko” kad je riječ o Apasri svakako je njezin mladolik izgled. I danas, iako je već vremešna žena, izgleda za svoje godine – zastrašujuće mladoliko.

Apasrino lice je utegnuto, a linija vitka kao i prije gotovo 50 godina kad su je proglasili najljepšom Tajlanđankom.

Koja je njena tajna niko ne zna, a Apasra ne želi otkriti. Kaže da vodi jednostavan život, njeguje se, a ostalo je, kaže, dar prirode.

Ipak, strani mediji pišu da ljepotu navodno duguje estetskim zahvatima.

Ona i njen menadžer tvrde da nije nikad išla ‘pod nož’, no to sve poznate osobe tvrde – stoga se takve izjave uzimaju s rezervom. Ono što možemo primjetiti je da očito redovno koristi nehirurške tretmane pomlađivanja kao što su punjenje hijaluronskom kiselinom, botoks, možda lifting lica koncem, razne pilinge i sl. Naravno, sve to uz redovnu njegu, kozmetičke tretmane, vježbanje, posebnu prehranu – i Photoshop.

Ipak – moramo priznati da žena odlično izgleda jer nekima ni sve gore nabrojano ne bi pomoglo da izgledaju ovako sa 67! Možda je ipak najviše do zdrave prehrane i unutrašnjeg zadovoljstva?

Javnost se šokirala kad je nedavno objavljena reklamna kampanja za jedan tajlandski salon ljepote s Apasrinim fotografijama. Na “fotkama” na sebi ima pripijenu kratku haljinu boje ciklame, a u licu izgleda kao 20-godišnjakinja, ako ne i mlađe. Naravno, Photoshop je odradio svoje. Ipak …

“Apasra je tek nedavno prvi put u životu posegla za peglom za kosu i vidjela da joj kosa može biti i ravna, možda vam zato na slici izgleda mlađa. Ljepotu duguje zdravom životu, kvalitetnoj prehrani i tome što nikad ne izlazi na sunce bez zaštite”, rekao je Apasrin menadžer.

Šta vi mislite?

Izvor: atma.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti