Nepokretni mladić je imao samo jednu želju na svom vjenčanju: Svi su grcali u suzama (VIDEO)

Jedan veoma emotivan snimak zadnjih nekoliko dana kruži Internetom. Na njemu se može vidjeti jedan zaista srceparajući trenutak kada paralizovanom mladoženji, njegov otac i brat pomažu da otpleše svoj zvanično prvi ples sa svojom suprugom.

hugo1

Hugo, kako se zove novopečeni mladoženja koji je prije par godina ostao od struka na dole paralizovan, za svoje vjenčanje i najljepši dan u životu je imao samo jednu jedinu želju, a njegov otac i njegov brat su mu pomogli u tome.

Video koji je inače snimljen u Brazilu, prikazuje mladoženju, Huga Rohlinga koji je kako se može vidjeti vezan za invalidska kolica, dok ga njegov otac i brat podižu da bi on mogao otplesati prvi ples na vjenčanju sa svojom ženom Cinthijom Zanuni.

Nakon što su mladoženju uspjeli nekako da podignu na noge, Cinthia je položila mirno svoju glavu na njegova prsa i par je tako nekoliko minuta nježno plesao naprijed i nazad uz pjesmu od poznatog pjevača Sam Smitha, pod nazivom “Make it to me”, a zatim su se na kraju i poljubili.

hugo2

On je inače, prije pet godina doživio tešku saobraćajku kada je pao sa svog motora. Ali, njegova vjerna djevojka je ostala tu uz njega kao njegova najveća podrška i bila je uz njega svo ovo vrijeme, te je na kraju uslijedila i svadba gdje je on želio sa mladom odigrati nekako taj prvi ples.

Tako su ga njegov otac i brat držali dok je on sa suzama u očima i širokim osmijehom presretan plesao sa svojom suprugom, a cijela sala je zbog ovih trenutaka ostala u suzama i na kraju bez maramica.

Hugovi otac i brat najprije su sjeli rame uz rame sa njim dok im je jedan drugi muškarac privezao noge. Njegova prelijepa i predivna mlada je zatim prišla svom suprugu i ostala je potpuno u suzama jer je tada shvatila da je dobila priliku da uz ovu zaista emotivnu baladu otpleše prvi ples zajedno sa njim, nešto što je sanjala.

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti