NAJBOLJI NA SVIJETU: Majstori iluzije (VIDEO)

Postoje skeptici, a postoje i oni koji smatraju kako su neki od najpoznatijih iluzionista na svijetu sklopili pakt ni manje ni više nego s đavolom.

Tokom devedesetih i početkom ovog vijeka pojavila se nova vrsta iluzionista – ‘Street Magicians’, odnosno mađioničari koji izvode trikove na ulicama. Naišli bi na grupu slučajnih prolaznika koje bi impresionirali svojim trikovima i iluzijama poput levitacije, vukli bi uže kroz tijelo, pretvarali vino u vodu, mijenjali tetovaže samo dodirom prsta ili pak hodanjem po vodi.

Jednom prilikom je tako slavni David Blaine u jednoj emisiji metalni šiljak sebi zabio kroz ruku, bez ikakvih tragova krvi ili boli ili rupe. Niko još uvek nije objasnio kako mu je to uspjelo.

Kao i Blaine, iluzionisti Criss Angel i Dynamo takođe uspjevaju u nemogućem. Video u kome Criss hoda po površini bazena, odnosno po vodi prikupio je preko 52 miliona pogleda. Dok su ljudi u čudu to gledali, neki smatraju kako se radi samo o jeftinom triku gdje je on hodao po prozirnoj pisti koju su postavili u bazen.

Još jedno veliko ime je Dynamo, koji je nedavno započeo svoju turneju, već je tokom prvog nastupa uspio da zabrlja. Ovo nije prvi put da mu se tako nešto dogodilo. Tokom levitacije iznad jednog londonskog nebodera, fanovi su se pobunili jer je moglo da se vidi da se ne radi o pravoj levitaciji, već se radilo o suspenziji sa žicama.

Izvor: bulevar.b92.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti