Na radiju rekla kako je dobila penziju: “Dala sam pi**e” (VIDEO)

Snimak, u kojem slušateljka jednog hrvatskog radija prostači, preplavila je internet. Iako su mnogi pomislili kako je riječ o montaži, s Radija Sljeme potvrdili su da nije …

radio

To je snimak star sedam, osam godina, rečeno je s Radija Sljeme i potvrđeno da nije šaljiva montaža. Naime, javnost je ovih dana iznenadila emisija u kojoj je voditeljka Ana Lacković Varga pitala slušateljku radi li u struci, a ona je na ‘šokantan’ način otkrila da je u penziji.

– Ja sam hvala Bogu već 11 godina u penziji – istaknula je. Voditeljku je zanimalo kako je slušateljka to zaslužila, pa joj je ona objasnila.

– Neću biti prosta, ali dala sam pi*ke pa su mi sredili – objasnila je žena. Lacković Varga komentarisala je da je to nevjerovatno i da to može samo kod nas. Snimak dug 17 sekundi ubrzo je preplavio društvene mreže, a slušatelji su komentarisali da je žena barem pošteno priznala te su savjetovali drugima da požure po svoje zaslužene penzije. Dodali su kako sigurno ima još ljudi koji su tako dobili penzije.

Snimak poslušajte ovdje

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti