Na dnu okeana otkrivena velika piramida za koju se vjeruje da krije dokaze o drevnoj Atlantidi! (VIDEO)

Na okeanskom dnu pronađena je ogromna građevina piramidalnog oblika, a mnogi istraživači smatraju da bi ona mogla da pruži prvi pravi dokaz o mitskoj Atlantidi

pir1

Na Google mapi primjećena je građevina u Tihom okeanu, u blizini meksičke obale. Veličina strukture procijenjena je na između 5.5 i 17.7 kilometara.
Strukturu je otkrio Argentinac Marselo Igazusta, a video o otkriću objavljen na YouTube-u razultirao je brojnim nagađanjima o čemu bi moglo da se radi. Neki tvrde da su to ostaci drevnog potopljenog grada, bizarni NLO, ili čak vanzemaljska baza.

Sam Igazausta tvrdi da se radi o vanzemaljskom NLO-u ostavljenom pod vodom.

pir2

“Radi se o savršenoj piramidi, a prema slobodnoj procjeni, njena dužina bi mogla da bude i do skoro 18 km”, rekao je ‘stručnjak’ za teorije zavjera o vanzemaljcima Scott C. Waring.

“Čak i ako ovo nije NLO koji je sletio u okean i koji se koristio kao vanzemaljska baza, još uvijek se radi o monumentalnom otkriću”, rekao je.

“Piramida od 13.5 kilometara, najveća koju je svijet ikad vidio, i nalazi se baš blizu Meksiku, u blizini drevnih Majanskih i Astečkih piramida. Samo bi vanzemaljci bili u stanju da naprave ovako nešto”, dodaje on na kraju.

Drugi smatraju kako bi moglo da se radi o drevnom potopljenom gradu, Atlantidi.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti