MUŽ PJEVAČICE ‘GRANDA’ VOZI MELANIJU I TRAMPA: Bosanac šofer američkog predsjednika!

Predsjednik Amerike Donald Trump u svom okruženju ima još jednog Bosanca – Vojina Ivičića, inače supruga pjevačice ‘Granda’ Marine Ivković Bozalo.

trump5

Možda za nju do sada niste čuli, ali ona je i te kako dobro poznata svim članovima Trumpove porodice, o čijem transportu brine upravo njen muž Vojin. On je vlasnik firme  za iznajmljivanje luksuznih limuzina u New Yorku, a njegova vozila koriste javne ličnosti. Rođen je u Bosni i Hercegovini, Ekonomski fakultet je završio u Sarajevu, pa se otisnuo preko ‘Bare’. Milioner Donald Trump bio je jedan od prvih Vojinovih klijenata. Do prije nekoliko godina vozio je samo njega, a onda je postao šofer i njegove supruge Melanije i sina Ericka.

– Imala sam sreću da upoznam gospodina Trumpa i njegovu prelijepu suprugu Melaniju. Uvijek je bio srdačan prema meni i ponašao se kao da se znamo cijeli život. On je gospodin, a s njim više sarađuje moj suprug. On je sadašnjeg predsjednika Amerike vozio nekoliko godina, a odskoro i njegovu ženu i sina – izjavila je Marina Ivković Bozalo, ističući da je njen suprug i dalje angažovan kod Trumpa, iako je ovaj postao prvi čovjek SAD.

trump6

– Nedavno mi je baš rekao da gospodinu predsjedniku sada treba čak dvanaest limuzina! Toliko ih je prekjuče bilo u njegovoj pratnji. Moj muž kaže da se i dalje ljubazno javlja svim svojim zaposlenima. Velika većina naših ljudi koji žive u New Yorku voli Donalda – završava Marina.

– Nekoliko puta sam srela Trumpa na ulici. Uvijek je zastajao s građanima koji bi ga zaustavili da se fotografišu ili da s njim prozbore koju riječ. Najčešće ga možete vidjeti u hotelima koji su u njegovom vlasništvu. Sve on to redovno obilazi. Ima sve u životu, a ponaša se kao običan čovjek. Tako je jednostavan i normalan. Zato ga moj suprug veoma cijeni – ističe pjevačica.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti