MUŠKARCI OVO MORATE ZNATI: Ako primjetite MAKAR 1 od ovih znakova na njoj, to znači da vas želi u krevetu i to već večeras!

Kada žene osjete privlačnost, one su uglavnom veoma suptilne.

att1

Međutim, neke više vole da flertuju i prenose znake da su zainteresovane. Evo nekih znakova koji pokazuju da žena pokazuje interesovanje za vas kroz govor tijela.

Crveni i ne priča mnogo

Rumeni obrazi su biološka reakcija na povećano emotivno stanje. Ovo bi moglo biti iz stida, ali takođe može biti posljedica privlačnosti. Rumeno lice stimuliše ženu u dubokom zadovoljstvu.

Gleda vas intenzivno ili zavodljivo

Postoji mnogo metoda gledanja kada je žena zainteresovana za nekoga. Ako podigne obrve i spusti kapke istovremeno, onda znači da je zadovoljna. Ako je stidljiva, možete je uhvatiti na djelu kako vas krišom posmatra.

Ako pomjera glavu, dodiruje kosu ili vrat

att2

Ako namjerno radi ove stvari dok razgovara sa vama, onda pokušava da razotkrije dijelove tijela koji se oslobađaju feromona. Obratite posebnu pažnju ako ih ponovi.

Ubrzano treptanje je dobar znak

Ovo je klasičan primjer koji smo svi vidjeli u crtanim filmovima kod likova koji flertuju.

Način na koji pomjera svoju glavu

Ako oduševljeno klima glavom kada je upitate: “Zdravo, mogu li da razgovaram sa tobom?” ili bilo šta drugo, jasan je znak da pristaje na vaše konkretno pitanje. Klimanje glavom jednom ne otkriva sve, ali je to dobar znak da treba da postavljate pitanja.

Gest “pozovi me” je klasičan gest

Ako žena uputi ovaj gest u vašem pravcu, pogledajte oko sebe i napravite upitni izraz lica da potvrdite da se vama obraća. Ako potvrdi, provjerite da li imate njen broj telefona prije nego što odete uzbuđeno.

Ako uhvati vašu ruku i stavi je na svoje tijelo – na primjer rame

Ako vam dozvoli da je obuhvatite oko ramena, ne znači da dozvoljava da je dirate bilo gdje. Ovo shvatite kao gest da joj je ugodno sa vama.

Ako ispravi leđa unazad

att3

Na ovaj način grudi i noge dolaze do izražaja, a ona želi da istakne svoj stas. Međutim, pazite da ne pomješate ovaj gest sa – običnim istezanjem.

Kikotanje

Kikotanje pokazuje mladost i ona vam dozvoljava da znate da joj je zabavno sa vama. Takođe želi da na ovaj način bude ženstvenija, kako biste je zavoljeli. Postoji razlika da li se smije iz čistog razloga ili vas gleda direktno u oči.

Ako klati cipelu na nozi

Kada žena tokom razgovara u sjedećem položaju postane uzbuđena, ona će često djelimično izuti cipelu i pustiti je da visi sa prstiju, igrajući se na način da joj ne padne na pod u potpunosti.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti