Možda i najveća tajna kraljevske porodice: Charles ima tajno dijete?

Kraljica je bijesna na sina Charlesa zbog otkrića tog skandala, a navodno razmišlja i o tome da mu ne preda prijestolje

On je visok i tamne kose te nevjerovatno liči na princa Williama, no njegov navodni polubrat je sve samo ne dio kraljevske porodice. Rođen je i odrastao u Kanadi, u svijetu miljama daleko od kraljevskog života u Buckinghamskoj palati.
Riječ je o Jason Jenkinsu, 38-godišnjaku koji je rođen 9 mjeseci nakon što je njegova majka bivša kanadska mornarička poručnica Janet, nezaštićenim seksom zatrudnila s princom Charlesom u Highgroveu, tokom njegovog braka s Dianom.

– Bila sam Charlesova ljubavnica punih 16 godina – otkrila je Janet američkom časopisu The Globe.

Objašnjava kako je to bila romansa na daljinu, a kad god bi se vidjeli, sve se svodilo samo na seks.
– Odjeća bi samo padala i niko o nas dvoje nije razmišljao o kontracepciji – ispričala je.

Janet, koja danas ima 70 godina i živi u Torontu navodno ne želi niti priznati niti odbiti to da je princ Charles otac njenom sinu Jasonu, govoreći kako “to nije njena stvar”, no palata je svakako uvidjela opasnost u cijeloj stvari te se godinama trudi zadržati taj skandal tajnim.

Zavodio ju za vrijeme braka s Dianom

Ona je upoznala Charlesa 1975. u britanskom konzulatu u Montrealu, gdje je radila cijelo vrijeme, a Charlesa je navodno očarala svojom dugom plavom kosom i atraktivnim izgledom. Nakon njegovog povratka u Britaniju, svakodnevno ju je bombardovao ljubavnim pismima.

Sama afera je započela sljedeće godine, kad je Charles otišao u Montreal na Olimpijske igre 1976., te je često odlazio “na zadatke” u Sandringham i Balmoral, gdje su se takođe nalazili. Kraljicu je razbjesnilo saznanje da i Janet odsjeda tamo.

Blizak prijatelj Janet otkrio je Globeu kako stvar nikad neće biti riješena dok princ Charles ne pristane na test očinstva, no da o svemu dovoljno govori i činjenica kako je Janetin sin “pljunuta kopija princa Williama” te bi svako, da ga vidi, zaključio kako su braća.

Čini se kako princ Charles ne priznaje cijelu priču i optužuje da je riječ o podmetanjima, dok njegova sadašnja žena i dugogodišnja ljubavnica Camilla želi da se on podvrgne DNK analizi kako bi se stvar jednom zauvijek okončala te bi tako i razriješio sve moguće sumnje o pravom nasljedniku prijestolja.

Izvor: express.24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti