“Moja supruga je 22 godine mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine …”

Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine. Čak je mlađa i od moje kćerke iz prvog braka. Svi iz mog društva mi govore da sam pogriješio što sam ostavio prvu ženu i porodicu zbog nje.

balavica1

“Balavica samo želi tvoj novac!” najčešći je komentar mojih prijatelja i porodice. Toliko su bili uporni da sam u jednom trenutku, iako je beskrajno volim, posumnjao u njene iskrene namjere. Slagao sam joj da idem na poslovni put na 3 dana i odsjeo u obližnjem hotelu.

Odmah prvo veče sam se vratio, ali je nije bilo kod kuće. Istog trenutka sam je nazvao na mobitel. Kada sam je pitao šta radi i gdje je ona mi je rekla da je iskoristila priliku i otišla kod roditelja na selo. 

Obzirom da ni njeni roditelji nisu zadovoljni sa njenim izborom, tj. sa mnom i ne idemo im tako često. 

Istog trenutka sam upalio auto i uputio se u selo odakle su njeni roditelji. Žive nekih 100 kilometara i trebalo mi je neka 2 sata. Kada sam došao već su bili svi na spavanju.

Čekao sam cijelo veče da svane. Međutim, kada je svanulo,  autom sam prošao pored njihove kuće sigurno 10-ak puta … nije je bilo.

balavica2

Parkirao sam se nekih stotinjak metara dalje i čekao. 3 sata sam sjedio u automobilu. Vidio sam sve osim nje …  Tada su njeni roditelji otišli  automobilom … negdje. Nazvao sam je istog trenutka, a ona mi je rekla da upravo pije kafu sa mamom. Mama otišla, svojim očima vidio. Bilo je to prije 3 mjeseca. Nikome ništa nisam rekao. Sada znam da su svi osim mene bili upravu, ali … Ne želim da priznam, ni zbog sebe, niti zbog njih. Volim je, lijepo mi je sa njom, a i kada bih priznao da me vara i da je sa mnom zbog novca bio bi to veliki poraz za mene.

Samo sa nadam da će biti dovoljno diskretna da ko drugi ne sazna.”

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti