MOJA KĆERKA JE UMRLA ZBOG OVOG PREDMETA, A SVI GA IMATE U KUĆI: Majka upozorila roditelje na opasnost!

Zoe Hart iz Australije je umrla 2002. godine, sa samo 20 mjeseci, nakon što se ugušila kanapom za podizanje roletni. Nju su roditelji smjestili u krevetac na spavanje, a kada su se vratili da je obiđu, shvatili su da djevojčica NE DIŠE!

zoe1

Roditelji su djevojčicu ostavili u krevetcu gdje se igrala, skakutala i gledala se u ogledalo. Međutim, deset minuta kasnije, kada je otac Steven ušao u sobu, shvatio je da je njihova kćerka mrtva.

– Podigla se kako bi pogledala kroz prozor, skliznula sa malog stolića koji je bio pored i glava joj je zapela između kanapa od roletne. Visila je na njemu – rekla je majka Dee Hart.

Majka Dee je, u vrijeme ovog nemilog događaja, bila trudna dvadesetak nedjelja sa sinom Michaelom.

– Nismo mogli da skinemo Zoe sa kanapa. Ona se umotala. Zvali smo Hitnu pomoć i pokušali da je oživimo. Međutim, nismo uspjeli. Gledali smo kako nam dijete umire pred očima – rekli su neutješni roditelji.

kids11

Danas Dee i Stiven imaju troje djece. Pored Michaela, dobili su bliznakinje Zaru i Adele. Majka je riješila da ovu priču podijeli javno jer želi da ukaže na opasnost od roletni koje svaka porodica ima u kući!

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti