Meghan Markle je i bez princa Harryja dobro zarađivala: Evo koliko je uštedila …

Nesumnjivo, najveće bogatstvo Meghan Markle je ostvarila udajom za princa Harryja. Budući da nisu potpisali predbračni ugovor, Meghan će od sada takođe biti vlasnica 40 miliona dolara vrijednog nasljedstva princa Harryja. No i prije udaje slavna Amerikanka dobro je zarađivala.

Uprkos problemima s vlastitom porodicom Meghan barem ne treba brinuti o jednome, a to su finansije.

Naime, 36-godišnja glumica na vlastitom bankovnom računu ima pozamašne cifre, a one će s godinama nakon ulaska u kraljevsku porodicu samo rasti.

Evo koliko je zapravo ‘teška’ Meghan Markle:

  • Zarada od serije ‘Suits’

Njezina glavna glumačka uloga koju je ostvarila je ona u seriji ‘Suits’. Kako donose strani mediji, navodno je po sezoni zarađivala 450 hiljada dolara, a snimila je sveukupno njih sedam. Nakon toga oprostila se od glume i zatvorila to životno poglavlje. Meghan je prošla audicije i za još neke holivudske projekte i ostvarila nekoliko filmskih uloga. U filmu ‘Remember Me’ odglumila je sporednu ulogu konobarice na kojoj je zaradila 187.000 dolara.

Zatim se pojavila i u filmu ‘The Candidate’, za što je dobila nešto više od 171.000 dolara, a jedan od većih honorara bilo je i za ulogu u filmu ‘The Boys and Girls Guide to Getting Down’. Tada je na račun spremila još 150.000 dolara. Bilo je u njezinoj karijeri još nekoliko epizodnih uloga, a jedna od njih je i kratko pojavljivanje u filmu ‘Kako se riješiti šefa’, u kojem glumi uz Jennifer Aniston. Odglumila je tada dostavljačicu FedExa.

meg1

  • Sponzorstva i nagrade

U svijetu Hollywooda mnoge nagrade su i novčanih vrijednosti, a stranica Knownetworth.com izvještava kako je Meghan Markle tako zaradila još 80 hiljada dolara godišnje. Osim toga, to uključuje razna sponzorstva i reklamne kampanje, kojih je Markle za vrijeme svoje karijere imala mnogo. Brojni kozmetički, ali i modni brendovi sarađivali su s njom, a lijepa Amerikanka znala je to unovčiti.

meg2

  • Budući prihodi od kraljevske porodice

Kako je prema uputama kraljevske porodice 36-godišnjakinja prekinula svoju karijeru i oprostila se s glumačkim svijetom, sada je čeka novi način zarade. Meghan će tako uz novog supruga postati voditeljica nekoliko humanitarnih organizacija, što će biti njezina glavna zadaća. Osim toga, bogatstvo njezina odabranika procjenjuje se na 40 miliona dolara, a ulaskom u brak ta stečevina postat će i njezina iako službeno tek nakon tri godine, kada se finalizira proces dobijanja britanskog državljanstva. Kada jednom dobije britansko državljanstvo, Meghan će morati odlučiti odriče li se američkog, koje je stekla rođenjem u Los Angelesu.

meg4

  • Ukupna neto vrijednost

Stranica Knownetworth.com ističe kako bogatstvo Meghan Markle trenutno iznosi sedam miliona dolara, u što je uključeno sve gore nabrojano plus neke investicije koje je samostalno ostvarila.

Izvor: tportal.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti