Masivni ulaz od 5 km uočen na Merkuru omogućava prolazak NLO-a?

NLO teoretičari zavjere su objavili spektakularno otkriće svemirske anomalije. Ogroman ulaz od 5 kilometara, za koji se vjeruje da je ulaz u masivnu podzemnu vanzemaljsku NLO bazu, je primjećen na planeti Merkur, planeti najbližoj Suncu u našem solarnom sistemu.

Lovci na vanzemaljce tvrde da masivna vještačka struktura na Merkuru, koja pruža nesporne dokaze o prisustvu vanzemaljske inteligencije, objašnjava zašto NASA rijetko govori o ovoj planeti. Prema riječima teoretičara zavjere, NASA i vlada ne žele da vi vidite dokaze o vanzemaljskom životu i inteligenciji u našem solarnom sistemu.

Navodna strukutra, koja se nalazi blizu 42-kilometarskog kratera na Merkuru, je prvi put primjećena još 2012. godine na fotografiji površine planete snimljene NASA-inom Messenger sondom.

Neobični crni ulaz je dug i pravougaonog oblika sa četiri skoro savršena prava ugla.

“Ukoliko meteorske kocke nisu udarile na planetu, ovo izgleda da su napravili drevni vanzemaljci,” izjavljuju analitičari.

Drugi sugerišu, nakon proučavanja fotografije i uzimajući u obzir različite dokaze, da struktura može biti masivni pravougaoni monolit koji su sagradili vanzemaljci, prije nego ulaz u podzemnu vanzemaljsku bazu.

Pažljivo posmatranje fotografije, uključujući i sjenke na zidovima kratera koje su vidljive na fotografiji, sugeriše da je pravougaona struktura bila tamna sjenka koju baca čvrsta visoka struktura na planeti.

Šta god da je ovaj objekat, mora biti nekoliko kilometara visok.

Fotografija možda otkriva razlog zašto naučnici NASA-e rijetko govore o Merkuru: ne žele da privuku pažnju javnosti na blistavi dokaz o masivnim vještačkim strukturama na površini planete koji dokazuju postojanje vanzemaljske inteligencije.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti