LUDO: Baba Zorka je i poslije smrti uspjela da zezne majstora! Njen nadgrobni spomenik je postao pravi hit (FOTO)

Baš kad pomislite da ste se svega nagledali po internetu, te da vas ništa više ne može iznenaditi, pojavi se neka nova situacija koja sve ostavi bez riječi.

zorka1

Jednu takvu vam donosimo i u ovom članku, a možemo vam garantovati da nešto ovakvo još niste imali priliku da vidite, te da ćete se na kraju slatko smijati.

Pretpostavlja se da se ova situacija dogodila negdje u Srbiji. Nikakva novost nije da neki ljudi još dok su živi plate kamenorescima da im urade nadgrobni spomenik, kako se poslije svoje smrti, članovi porodice ne bi morali da brinu o tome.

zorka2

Tako je jedan kamenorezac na nadgrobnom spomeniku ispisao ime, a kako je baba Zorka bila rođena 1914. godine, ispisao je i “1914. – 19”, te je očekivao da kada vrijeme dođe, da će članovi porodice samo trebati da dodaju zadnje dvije cifre godine u kojoj je ona preminula. Ipak, situacija se nešto drugačije odvijala, te je i u smrti baba Zorka zeznula svog majstora. U nastavku pogledajte kako to njen spomenik danas izgleda, a poslije toga će vam sve biti jasno.

Izvor: magazindan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti