Kostroma, Rusija: Uslikano nekoliko NLO-a (FOTO)

Nekoliko NLO-a uslikano je nad mjestom Kostroma u Rusiji, od kojih se jedan dobro može vidjeti na slici.

kostroma

Nije tajna da su se neidentifikovani objekti, koji su, prema alternativnim naučnicima, letjelice vanzemaljske proizvodnje, počeli širiti u velike gradove zemlje. Iznad Kostrome su se odnedavno (kraj prošle godine) počeli pojavljivati ​​takozvani “leteći tanjiri”. Dok skeptici kažu da je riječ o slabo proučenom prirodnom fenomenu, ufolozi insistiraju na želji vanzemaljaca da brzo stupe u kontakt s vladom Ruske Federacije. Zanimljiv nebeski incident snimljen je kamerom mobilnog telefona, tako da je relevantan sadržaj sada slobodno dostupan.

Mnogi istraživači vjeruju da u stvarnosti nema ništa natprirodno. Ali kako onda objasniti nešto što ne nalikuje ni avionima ni dronovima? Na fotografiji možete vidjeti nekoliko čudnih predmeta odjednom, a jedan od njih se može detaljno vidjeti. Najveći NLO, koji je, čini se, najbliži kameri prilikom nastanka fotografije, vrlo je sličan tradicionalnoj vanzemaljskoj svemirskoj letjelici, koja često treperi u holivudskim filmovima. Preostala tri objekta je teško vidjeti, ali generalno govoreći, slični su im.

Sada nevjerovatni snimak pažljivo proučavaju nezavisni stručnjaci koji su se tek počeli baviti ovom tematikom, tako da zasad nemaju konačnu presudu, a vi možete biti zadovoljni samo njihovim pretpostavkama o ovoj temi.

Prema brojnim izvještajima domaćih medija, u Kostromi se dogodio neobičan događaj. Prema fotografu, koji je postao autor nevjerovatne slike, uspio je uhvatiti vanzemaljsku invaziju.

Neki ljubitelji nekonvencionalnih hipoteza utvrdili su da se flota NLO-a kretala prema Moskvi.

Izvor: fx-files.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti