KINESKO VJEROVANJE kaže da OVAJ dio tijela otkriva kakvi ste u krevetu!

Bapske priče ili … ?

inbed1

Narodna vjerovanja odavno su predmet rasprave. Dok pojedinci ne dovode u pitanje njihovu istinitost, drugi su uvjereni da to ne treba shvatati previše ozbiljno.

Ipak, Kinezi još od davnina vjeruju da nožni prsti otkrivaju karakter čovjeka, od toga da li je rođeni autoritet, ali i kako se snalazi u krevetu.

Palac

Ako je duži od ostalih prstiju, osobu krasi pamet i kreativnost i odlično se nose s problemima. Zato vam s ovim ljudima nikada neće biti dosadno, naročito ne u krevetu.

Kažiprst

Dužina ovog prsta navodno otkriva da li ste rođeni vođa. Ako je on duži od ostalih prstiju, vjerovatno ste dinamična osoba koja voli da dominira. Ipak, zanimljivo je da su Kinezi u prošlosti vjerovali da žene kojima je kažiprst duži od ostalih prstiju vole da dominiraju u vezi pa zato nisu bile poželjne za udaju.

Srednji prst

Za Kineze ovo je vrlo važan prst jer otkriva duševno stanje, ali i životnu energiju čovjeka. Vjeruju da što je taj prst duži, veće su šanse za uspjeh u karijeri. Nasuprot tome, ako imate kratak srednji prst, vjerovatno su vam porodica i prijatelji na prvom mjestu.

Domali prst

Ako je dugačak i ravan, radi se o brižnoj i osjetljivoj osobi kojoj je porodica na prvom mjestu i koja je uvijek spremna da pomogne. Ali, ako je ovaj prst kratak, on karakteriše osobu snažnog karaktera i jakog individualca koji sve u životu nastoji da postigne isključivo sopstvenim snagama.

Mali prst

Ako je vaš mali prst netipično kratak, na prvi pogled je jasno da ste zabavljač koji je sklon vragolijama. Vrlo ste inteligentni, ali i teško ostajete motivisani i lako gubite zanimanje za stvari i osobe.

Takođe, osoba koja može pomicati mali prst bez pomjeranja drugih prstiju je sklona avanturama, ali i navodno vrlo sposobna u krevetu.

Upravo muškarci koji to mogu su najpoželjniji za kratke veze, jer su strastveni i odlični ljubavnici. Međutim, oni se nikako ne preporučuju za veze na duge staze.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti