“Kćerku sam poslala u ovim farmericama u školu, a vratili su je kući sa sramnom porukom!” (POGLEDAJTE GORNJI DIO FOTKE)

Svoje otvoreno pismo školi je poslala je Melissa McKinley iz Floride.

farme1

Došla je u sukob sa rukovodstvom škole zbog oblačenja njene kćerke, epilog svađe je završio na njenom facebook nalogu, pa je tako postao viralan. Otvoreno pismo glasi ovako:

“Drago rukovodstvo škole okruga Palm Beach,

Moja kćerka je obukla farmerice za školu a imale su rupu u koljenu.

Usred kontrolnog iz istorije, muškarac koji je zaposlen u administraciji škole je došao u odjeljenje i rekao je da djevojka treba imati na umu da s njom idu u razred muškarci kojima bujaju hormoni i da to treba uzeti u obzir kada bira garderobu. Izbacio ju je sa kontrolnog, ali i iz škole na taj jedan dan. Ona je propustila cijeli dan u školi i vrlo važan kontrolni.

Odakle vam samo ideja da to uradite, možda je i mogla obući druge farmerice, ali zbog čega bi ona trebala da brine kako se oblači kako dječacima ne bi hormoni divljali? Da li je to poruka da je ona sama kriva ako krenu dječaci neprikladno da se ponašaju prema njoj.

Zbog čega je nesposobnost dječaka da ovladaju svojim hormonima moju kćerku koštala nastave cijelog dana? Je li moguće da je izbačena iz škole zbog koljena? Ukoliko je tako, zašto ne izbacuju dječake koji obuku kratak šorts?”

farme2

Šta vi mislite o ovome, da li je ispravno postupio čovjek iz administracije ili ne?

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti