Kako da izaberete poklon za dan zaljubljenih

Najbitnija stvar u jednoj vezi je posvećenost i pažnja koju pružate jedan drugom. Pored toga je značajno vrijeme koje provodite zajedno. Pokušajte da zajedničke trenutke iskoristite maksimalno. Ako ste u nedoumici kakav poklon da kupite za dan zaljubljenih voljenoj osobi, evo nekoliko savjeta. Ovim poklonima se svi raduju!

heart

Putovanje – Pripremite iznenađenje za vikend ili se dogovorite i zajednički isplanirajte odmor. Planina ili samo jedan vikend u spa ili wellnes centru je najbolji program za oboje. Cijelo vrijeme ćete moći da se opustite i da uživate u predivnim relaksacionim stvarima.

Pozorište ili kino – Oduvijek su bili privlačni zaljubljenima i predstavljaju pravo mjesto za izlaske ljudima koji vole kulturne sadržaje. Prije predstave ili filma možete se prošetati i pojesti nešto. Ako vaša ljubav ima veliku želju za ovakvim programom, iznenadite je/ga za dan zaljubljenih! Predivan poklon i zabava na drugačiji način.

Nakit ili sat – Žene više vole nakit, dok muškarcima možete pokloniti sat. Ako je vaša djevojka/supruga prava dama i voli sjaj, glamur, kupite joj nakit. Nikad nećete promašiti ako poklonite zlato ili srebro u obliku lančića, narukvice ili minđuša. Simbol srca je idealan za ovu predivnu priliku.

Parfem – je najaktuelniji predmet koji koristimo. Izražava identitet osobe koja ga koristi. Jedinstveni mirisi na jednoj osobi se mogu godinama pamtiti. Ako poznajete ukus osobe kojoj poklanjate parfem, sigurno je ćete oboriti sa nogu. Međutim, oprezno birajte! Bilo bi dobro nekako saznati marku mirisa koji koristi ili barem njegov sastojak.

Cvijeće i masaža – Svojoj voljenoj osobi čovjek uvijek želi da pokloni nešto lijepo i romantično. Ove sitnice su od velikog značaja. Djevojke uglavnom žele da dobijaju cvijeće, ali, ako ste pravi muškarac, uz cvijeće možete priložiti i još nešto. Kuponi za masažu su idealni za jednu damu koja voli kozmetičke preparate i kremice. U toku ovog tretmana se koža obnavlja, a osoba se opušta. Niko se ne bi bunio protiv ovakvog iznenađenja.

Knjiga – je najstariji i najpopularniji poklon koji se može kupiti za bilo koga i za bilo koju priliku. Ima veliki značaj i mnogo govori o osobi kojoj se poklanja. Nju treba birati prema specifičnom ukusu i krugu interesovanja osobe.

Originalni poklon sa slikom – Štampane stvari i printovi na šoljama, jastuku ili na majicama su interesantni. Uz malo mašte možete još više da osvojite srca svoje drage osobe ili da iznenadite druga ili drugaricu ako mu poklonite nešto što ga stalno podsjeća na zajedničke trenutke. U štamparijama se lako snalazi svako, jer tamo rade stručna lica koja će pomoći u izboru boja, dezena i detalja, a i cijena ovih usluga je pristupačna.

Izvor: kakopedija.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti