Jeff Bridges 40 godina voli jednu ženu i otkriva u čemu je tajna “dok nas smrt ne rastavi”

Glumca Jeffa Bridgesa vjerovatno znate kao facu iz “The Big Lebowski”, ili iz “Ironman-a”, a možda i kao Jacka Prescotta iz “King Konga”.

jeff1

U vremenima kada holivudski brakovi jedva spajaju kraj s krajem i traju taman toliko da se potpiše predbračni ugovor, Jeff i njegova supruga Susan su zajedno od 1977.

Bridges je upoznao svoju ženu u vrijeme kada je bila konobarica, dok je on snimao film “Rancho Deluxe.” Primjetio ju je i istog trenutka znao da je našao pravu. Ona ga je prvi put odbila, ali su se ponovo sreli nekoliko dana kasnije. Plesali su čitavo veče i za tren oka Susan se odrekla dotadašnjeg života, preselivši se kod Jeffa u Kaliforniju.

“Rekao sam: ‘Bože, ne smijem da pustim ovu ženu da ode’. Zamislio sam sliku starca koji razmišlja o djevojci iz Montane i pita se zašto se nije njome oženio”, rekao je Jeff u jednom intervjuu.

Pet dana nakon upoznavanja, postali su gospodin i gospođa Bridges.

Ne sumnjamo da period od 40 godina zahtjeva neograničenu količinu ljubavi i razumijevanja, ali glumac je ima konkretno objašnjenje zašto njegov brak traje skoro pola vijeka.

Razlog dugogodišnjeg braka, kako kaže Bridges, jeste to što niko od njih dvoje nije pobjegao kada su naišli teški trenuci.

Umjesto toga, naučili su da se suoče sa problemima na zdrav način. Pričali su često, otvoreno i sasvim iskreno.

“Ako često mijenjate partnera, svaki put će biti sve teže ili ćete biti konstantno nezadovoljni. Tako nikada nećete shvatiti bogatstvo koje nudi veza na duge staze”, rekao je Bridges i dodao: “Ono što vam nisu rekli za brak je da vremenom postaje sve bolji i bolji – na svim nivoima.”

jeff2

Inače, Jeff je poznat kao neko ko često ima zanimljive izjave o muško-ženskim odnosima. Jednom prilikom su ga pitali šta se dešava kada se muškarcu ukaže prilika za prevaru.

“Učimo tokom čitavog života. Izvoli, uradi to pa ćemo vidjeti kuda će te to odvesti. Gušenje i suzbijanje takvih emocija te može dovesti u nevolju takođe”, odgovorio je glumac.

“Pročitao sam zanimljiv članak, da su takve stvari usko povezane sa meditacijom i spiritualnom stranom koja mene jako interesuje. Razlika između suzbijanja i suzdržavanja je velika. Ako dodirnete nešto vrelo, ne morate da suzbijate želju da ponovo uradite isto.”

Kada su ga pitali da li je dodirnuo nešto slično, rekao je: “Ponekad. To je priča slična sa zavisnošću. I o ljudima koji padnu na dno. Ne bih to iznosio u javnost, ali i ja sam padao na dno”, iskreno je rekao Bridges.

Izvor: noizz.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti