IZBACITE IH! ZABORAVITE IH! 3 Navike koje mogu upropastiti i najčvršću vezu

Voli me, ne voli, voli, ili ipak ne? Osjećate li se ponekad ovako? Da li u jednom momentu mislite da vas neizmjerno voli, a već u drugom da traži način da pobjegne od vas?

Postoje navike koje nas izluđuju kod partnera i zbog kojih nismo načisto šta misle i osjećaju. Dižu nas do zvijezda, pa onda naglo spuste, tako da nam zadnjica zabridi kad tresnemo na pod.

Ukoliko želite da vam veza uspije, ove navike morate da zaobiđete i da ih na vrijeme primjetite kod svog partnera i ukažete mu na njihovu pogubnost za vaš odnos.

veza1

1. Sumanuta potjera za greškom

Ukoliko se fokusirate na konstantno traženje grešaka, i opterećeni ste svakom njegovom riječi, budite sigurni da vaše veza neće potrajati.

Opustite se i pokušajte da razumijete zbog čega vam je možda ‘odbrusio’, moguće je da ima problem  na poslu i ne želi da vas opterećuje, ali ipak ne može ni da sakrije da ga nešto tišti. Vi to primjećujete, ali to ne znači da mu više nije stalo do vas.

Zato, ne pravite dramu i u takvim situacijama je bolje da se fokusirate na ono što možete da popravite u vezi, a ne na traženje grešaka.

2. Oponašanje tuđih, „savršenih“ veza

Svaka veza je potpuno drugačija i specifična na svoj način. To što vam neki par djeluje skladno, ne mora zaista i da bude tako. Često parovi i foliraju sreću u društvu, a vi ukoliko nasjednete na to, možete svoju vezu da dovedete pred svršen čin.

Naravno da ima parova koji su sretni, ali smo svi mi različiti i aktivnosti koje njih usrećuju,  ne moraju goditi i vama. 

Takođe, one sitne ženske fore, „ja sam tri dana ćutala, i da vidiš kako se promijenio“, ne prihvatajte! Sve i da se taj njen „opametio“ zbog toga, vašeg će to možda izludjeti još više.

Nađite vašu caku, ono što će vas ispuniti i vašeg partnera usrećiti. 

3. Sjećate se i ponavljate greške

Bilo da osjećate krivicu zbog svojih, ili se sjećate njegovih, premetanje grešaka po glavi je svakako pogubno po vezu.

Stručnjaci kažu, da je najbolje da u svaki novi dan uđemo čiste glave i otvorenog srca – spremni da pružimo i primimo ljubav.

Greške se uvijek dešavaju, ali ih treba zaboraviti i oprostiti ukoliko ste voljni da vaša veza uspije i traje!

Izvor: dobrarec.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti