Izaberite najsretniji par sa slike i reći ćemo vam kakva je vaša veza

Jeste li ikada čuli za haptice? To je vrsta neverbalne komunikacije putem dodira, koju su proučavali socijalni psiholozi. Stručnjaci kažu da se puno može reći jednostavnim gledanjem kako se dvoje ponašaju kada su zajedno, na primjer, u šetnji.

couples2

Čini se nevjerovatno, zar ne?

Ovaj neobični test reći će vam istinu o vašoj vezi.

Sve što trebate učiniti je odabrati par za koji smatrate da je najsretniji.

Ako ste izabrali 1.

Žena je ovdje ponosna na svog partnera. Ona je nezavisna i nije joj stalo šta drugi kažu. Čovjek cijeni zajednicu i želi poboljšati odnos. Moto povezanosti je otvorenost.

Ako ste izabrali 2.

Iza uspješnog muškarca stoji uspješna žena ”, rečenica je koja opisuje ovu vezu.

Ovdje žena obraća pažnju na važne stvari. Pomaže se usredotočiti na stvari koje su smrtonosne i uz podršku, to ide dug put.

Ako ste izabrali 3.

U vašoj vezi muškarac je glavni. On je odgovoran. Međutim, žena je mudra i smirena da uravnoteži njegov kratki fitilj. Vaš moto je: “Održava ravnotežu.”

Ako ste izabrali 4.

Intimnost i zagrljaji pokazuju da muškarac želi zaštititi ženu. Tvoje poštovanje i povjerenje svi vide i to je ono što stvara povezanost.

Ako ste izabrali 5.

Živite skladno i podržavate jedno drugo. Uživate u zajedničkim trenucima. Vaša ljubav je za poštovanje.

Ako ste izabrali 6.

Vi niste par koji voli izražavati emocije u javnosti. U vašem su odnosu obje strane jednake. To možda nije vidljivo, ali kad ste sami, romantične ste duše.

Ako ste izabrali 7.

Zajedno imate milion selfija. Volite pokazivati ​​osjećaje u javnosti i svi vaši prijatelji vas smatraju prekrasnim parom. Nikad vam nije dosadno kad ste zajedno.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti