Glumica i sa 53 godine izgleda kao tinejdžerka: Svaki dan uradi OVO po 10 puta!

Elizabeth Hurley je samo jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koja propagira mladolikost  te se ne stidi da kaže šta sve koristi da bi njena koža ostala svježa. Evo šta ona svakodnevno radi  da bi bila bez i jedne bore.

hidr1

Sigurno se i vi umivate ujutru i uveče i tada bi bilo poželjno da tretirate kožu lica nekim tonikom i kremom i zablistat ćete. Osim toga, micelarna voda je nezaobilazna stvar za čišćenje prije spavanja. Ona vam otvara pore i pomaže da  koža diše preko noći. Piling jednom nedjeljno je obavezan a iza njega ide posebna hranljiva krema – tako nam barem preporučuju stručnjaci.

hidr2

Međutim, ništa od toga nije tajna mladolikog izgleda Elizabeth Hurley. Ona uopšte ne koristi toliki broj proizvoda. Ona koristi samo jedan proizvod, ali 10 puta dnevno. Ova poznata glumica, koja ima 53 godine, osvježava svoje lice 6 puta dnevno, a vrat tretira 10 puta i nema bore. Moguće je i to bez botoxa. Ona koristi samo – običnu hidratantnu kremu!

hidr3

Međutim dermatolozi se ne slažu sa njenim načinom njege lica. Prekomjerna primjena hidratantne kreme može da bude jednako opasna. Ako koža ne može da apsorbuje tu količinu vlage i da je iskoristi, onda krema ostaje u vidu čepova na površini, koja sakuplja bakterije i polako počinje da truli.

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti