Dobili trojke crne k’o ugalj! Novopečena majka mužu dala ‘logično’ objašnjenje

Šta biste vi uradili da ste se oženili sa bjelkinjom i sami ste bijelac, a onda ona rodi trojke koje su crne poput uglja?

Ovo pitanje sebi postavlja i Šveđanin Stephen Cukoldsson jer mu se upravo desila ovakva situacija. Kada se sve ovo desilo, priča je brzo krenula van zidova bolnice i svi su mu se iza leđa smijali jer mu je supruga nabila rogove.

Čak su se i mediji zainteresovali za ovaj slučaj i razgovarali su sa novopečenim ocem koji im je ispričao da radi u jednoj fabrici čokolade i da je vrlo često u noćnoj smjeni dok je njegova supruga sama kod kuće. Rekao je da je imao običaj da je nazove u ponoć ali da mu se skoro nikada nije javljala jer nije ni bila u kući nego na misi kako je njemu rekla. Pošto on i nije neki vjernik, nije znao da ga laže i da se mise ne održavaju u to vrijeme.

Oni su imali i komšiju Afroamerikanca kod kojeg je njegova žena odlazila, i nisu se samo molili Bogu. On je Nigerijac ali njegova žena i dalje tvrdi da nije imala nikakve veze sa njim. Iako je rodila trojke koje su očito tamnopute, što upućuje na to da ovaj Šveđanin nikako ne može biti njihov biološki otac.

Ali njegova žena je uporna da on to jeste a da su njihova djeca takve boje kože jer on jede puno čokolade na poslu. Kada je rekao da baš ne vjeruje u tu teoriju, ona mu je savjetovala da ode psihologu, jer sa njim nešto nije u redu.

Izvor: pozitivmedia.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti