David Beckham u nekoliko rečenica zadao domaći zadatak svim muškarcima o tome kako se voli i poštuje žena

Poznati su po tome što rijetko pričaju o svom braku u javnosti

Davidovo gostovanje u emisiji Desert Island Discs na radiju BBC bilo je jedinstvena prilika da se sazna nešto više o privatnom životu skladnog para.

Fudbaler se osvrnuo na početak veze sa bivšom Spajsicom i priznao da je njen menadžer svojevremeno bio previše zaštitnički nastrojen i nije želio da javnost sazna za njihovu romansu:

“Imali smo običaj da sjedimo na nekom parkingu i pričamo. Ljubili smo se i jednostavno smo provodili vrijeme zajedno.”

David kaže da bi u svom životu promijenio svega par sitnica, a jedna od njih je i ljubičasta odjevna kombinacija koju je nosio na svom vjenčanju 1999. godine, da bi se uklopio sa svojom suprugom: “Imao sam čak i ljubičasti šešir. O čemu sam razmišljao? Izgledao sam kao likovi iz filma ‘Glup gluplji’.”

Vjenčanje popularnog para je i dalje jedno od najpoznatijih i najskupljih celebrity vjenčanja. Imali su kraljevski tretman, što je bilo prikladno, imajući u vidu da se ceremonija održala u zamku Dublin, u Irskoj.

Izgledali su kao kralj i kraljica, sjedeći u crvenim somotskim stolicama koje podsjećaju na tronove tokom cijele večeri, dok je 250 gostiju zabavljao muzičar Elton John, a veče je upotpunjeno spektakularnim vatrometom.

dv2

Prisećajući se svega, fudbaler je rekao da je postojao razlog zašto je vjenčanje izgledalo tako kako je izgledalo: “Tada je to bilo popularno”, rekao je uz smijeh. “Obnovili smo zavjete, ali je taj događaj bio mnogo intimniji, sa svega šest ljudi koji su prisustvovali ceremoniji.”

Uspješnost svog braka, koji traje skoro dvije decenije, David pripisuje jačini porodice: “Victoria i ja smo takođe imali stroge roditelje za koje možemo reći da su nas učili pravim vrijednostima. Naravno da pravimo i greške i svi znamo koliko brak nekada može da bude težak, ali je suština da kroz to prođete zajedno. Suočili smo se sa teškim vremenima, ali mi znamo sebe bolje nego što nas bilo ko drugi zna. I mi pričamo.”

Za sve one koji misle da je par još uvek zajedno iz bilo kog drugog razloga, osim ljubavi, Dejvid je imao poruku:

“Da li smo ostali zajedno ovoliko dugo zato što smo od našeg braka napravili brand?   Naravno da ne. Ostali smo zajedno zato što se volimo i zato što imamo četvoro nevjerovatne djece.”

Kao da nam je i bio potreban razlog više da volimo ovaj par!

David je 1997. počeo vezu s Victoriom. Zaprosio ju je 24. januara 1998. Vjenčali su se 4. jula 1999.

Izvor: nostalgicno.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti