Da li ste primjetili da Kate Middleton uvijek nosi flastere na prstima? Iznenadit će vas razlog …

Budno oko javnosti je zapazilo da je vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, pored toga što je šarmantna, lijepa i harizmatična, izgleda često i nespretna. Ili je ipak neka druga mračna tajna kraljevske porodice u pitanju?

k1

Kate, vojvotkinja od Cambridgea, sinonim je za gracioznost i eleganciju. Ona je uvijek obučena kao plemkinja, sa stilom. Mnoge žene bi dale sve da mogu da se obuku kao ona. Ona je ideal elegancije 21. vijeka sa svojim besprijekornim izborom odjeće i uvijek sređenim noktima.

Uprkos svojoj eleganciji, ona je takođe okarakterisana i kao nespretna. Ali zbog čega? Čini se da je voljena vojvotkinja sklona čestim posjekotinama. Na njenim rukama se uvijek mogu vidjeti flasteri na javnim nastupima.

k2

Dok ona i dalje izgleda besprijekorno, često se pitamo šta se to dešava sa njenim rukama.

Bilo da je na božićnoj službi ili je na humanitarnoj akciji, ona uvijek nosi flastere negde na ruci, najčešće oko prstiju.

k3
Nekada je bilo špekulacija o tome šta se krije iza flastera. Mnogi su smatrali da ju je ogrebala neka od kraljevskih mačaka.

Flasteri su javno primijećeni na njenoj ruci još 2008. godine kada je fotografisana kako izlazi iz londonskog noćnog kluba “Bouji”.

k4
I nakon toga se takva situacija ponovila. Naime, vojvotkinja je nosila flaster oko prsta za vrijeme božićne službe.

U maju mjesecu veliki flaster primećen je na njenoj lijevoj ruci kada je bila u posjeti centru za žene.

Zatim samo nekoliko nedelja kasnije flaster je viđen na drugom mjestu za vrijeme dječije čajanke u Prirodnjačkom muzeju. Da li je princeza zaista trapava ili se iza ovoga krije još neka mračna tajna kraljevske porodice? Možda ćemo jednog dana uspjeti da saznamo.

Izvor: fokuzz.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti