Da li ste među njima? 5 tipova žena koje zbog svojih osobina ne prolaze dobro u vezama

Provjerite da li vi spadate u neku od ovih grupa

women111

Žene koje non-stop uživaju u tračevima

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Ponekada možete nešto da prokomentarišete o nekome, ali ne i da vam to postane prioritet. Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto pričaju ili da prigovaraju. Oni se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam da promjenim, a ako ne mogu, onda ću da se povučem.

Žena koja je opsjednuta dijetama

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, neću to da jedem jer ima previše kalorija”, to će da ga vrlo brzo otjera od vas. Ali ako mu još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji”, ekspresno će da pobjegne od vas! Muškarci vole kad su djevojke opuštene i znaju kako da uživaju u životu. Naravno, to ne znači da ćete osam puta dnevno da jedete na primjer ćevape između obroka, nego da ponekad jednostavno otpustite kočnice i prepustite se slatkom uživanju.

Žena koja mnogo priča o poslu

Divno je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima a naročito dečku punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate niti jednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primjer, šta mislite o njemu, šta biste željeli da radite kada niste na poslu, vaši hobiji, vaši stavovi … Ako želite da imate dečka, vrijeme je da prestenete da razmišljate isključivo o poslu i počnete da živite život.

Žena koja je nezadovoljna svojom rodbinom

Vrlo su rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu, koji se nikad nisu posvađali sa nekim i koji sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da neprestano pričate o tome i da ih ogovarate. Ako nemate nešto dobro reći o rodbini, preskočite tu temu.

Žena koja glumi majku

Obično neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunskog savjetnika. Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i naravno žele da ih riješe u trenu, jer ko bi to znao bolje od njih?! Opsjednute su time da dečka stalno gnjave gomilom pitanja, a potom mu da mu dijele “mudre savjete”. Činjenica je da niti jedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti