Čuveni šaptač psima tvrdi da OVI ljudi ne bi smjeli da imaju pse!

Nije teško udomiti psa, to može svako, ali treba ga čuvati i brinuti o njemu, kaže čovjek koji živi sa 47 pasa

cesar1

Proslavljeni šaptač psima Cezar Milan kaže da cijeloj jednoj generaciji ne bi trebalo dopustiti udomljavanje pasa, a razlog je nešto što se i inače toj generaciji stavlja na teret.

Cezar Milan je uvjeren “kako tipični pripadnici milenijalaca – rođeni od 1985. do 1990 – imaju nevjerovatno kratku koncentraciju, da ih tehnologija toliko ometa i da se muče kako bi komunicirali sa drugim ljudima, a kamoli da mogu da vode brigu o psu“, prenosi Daily Mail.

cesar2

Ovaj 47-godišnjak koji živi s 47 pasa ističe i kako, uprkos nedostatku odgovornosti, milenijalci uzimaju pse kako bi nadomjestili djecu.

– Nova generacija uvela je psa u kuću, ali to je zato što nemaju dece, pa moraju da popune tu prazninu. Moraš nekoga voljeti i nekoga dirati – oštro kaže Milan i objašnjava šta je prema njegovom mišljenju najveći problem: – Pas više nije radnik, saveznik, evoluirao je u formulu za lično ispunjenje čovjeka.

Ipak, on misli da za milenijalce ima nade.

– Oni ne bi trebalo da udomljavaju pse još. Vise na mobilnim telefonima i nemaju pojma kako da se povežu na ličnom nivou, uživo. Nisu spremni za vezu jedan na jedan. Mnogi milenijalci su nezavisni, ali nemaju predstavu kako se povezati sa drugim ljudskim bićima – objašnjava Milan i milenijalcima savjetuje da, prije nego se obavežu na psa, pokušaju nekog da čuvaju.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti