ČOVJEK KOJI JE IŠAO NA MJESEC TVRDI: “Papa krije zastrašujuću tajnu i nije jedini”

“Papa ima saznanja o vanzemaljcima koji su negdje u svemiru i žele da pomognu čovječanstvu, ali se rat u svemiru zahuktava”, navodi bivši astronaut NASA-e.

vanz3

E-mail koji je objavio WikiLeaks otkrio je da je bivši astronaut Edgar Mitchell pisao američkom političaru John Podesti u kojem je poručio da Vatikan zna da vanzemaljci postoje i da žele da podijele nultu energiju sa svijetom.

Prijateljski vanzemaljci žele da pomognu čovječanstvu da bolje žive, ali se plaše naše nasilne tendencije, navodi se u Edgarovom e-mailu.

Edgar Mitchell, šesti čovjek koji je otišao na Mjesec, takođe je kazao da je rat svemira neminovan.

“S obzirom da se rat u svemiru zahuktava, osjećam da bi trebalo da budete svjesni nekoliko faktora, nakon što vam ih saopštim putem Skype-a”, napisao je Edgar.

Otkrio je da ovi blagonakloni vanzemaljci žele da podijele nultu tačku energije sa ljudima na Zemlji.

Ova tehnologija bi, po svemu sudeći, mogla otvoriti mogućnosti izvlačenja energije iz praznog prostora. Mitchell dodaje da vanzemaljci neće tolerisati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u svemiru.

Američki političar Podesta je bio savjetnik američkog predsjednika Baracka Obame prije nego što je postao šef predsjedničke kampanje Hillary Clinton.

U jednom od svojih e-mailova Mitchell spominje ženu po imenu Terri Mansfield koju opisuje kao direktoricu specijalnih mirovnih snaga sa vanzemaljskom inteligencijom.

Podesta je nedavno izjavio da je nagovarao Hillary Clinton da otkrije tajne dokumente o NLO.

Vjeruje se da je u prošlosti Vatikan smatrao da nema granica između nauke i religije.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti