BOLJE DA NIJE: Djevojka je zamolila MOMKA da joj skrati šiške, nije mogla vjerovati kad se pogledala u ogledalo!

Amyleigh Weaver (21) ostala je neugodno iznenađena nakon što je momku dozvolila joj pomogne skratiti šiške.

siske1

Mnogi su se uvjerili da “kućno šišanje” nikad ne ispadne kako su zamislili, iako se nekad dogodi da i iz salona izađete nezadovoljni. No šišanje je uvijek rizik. Britanka se povjerila kako se nedavno preselila u novi kvart pa nije bila sigurna kod kojeg frizera otići. Stoga je zamolila svog momka Francisa Plaka (20), građevinskog radnika, za “malu pomoć”. Uzeo je mašinicu za šišanje u ruke i – ošišao joj šiške. No Amyleigh, po zanimanju šminkerica iz Halifaxa, nakon svega nalikovala je liku iz filma ‘Glup i gluplji’.
siske
Vjerovala mu je da zna šta radi. Ali kad je spustio mašinicu i kazao “Oprosti”, znala je da je napravila veliku grešku. “Kosa mi je postajala sve duža, pa sam odlučila da je moram malo skratiti. Htjela sam samo da mi se skrate vrhovi šiški, pa sam odlučila da to napravi Francis dok ne odem kod svog frizera”, prisjetila se, te dodala da je ovo bio prvi put da ju je on šišao. Izgledao je vrlo samouvjereno u tome i ona mu je povjerovala. Napomenula mu je da želi skinuti samo par centimetara.
“Kad je spustio aparat, potrčala sam do ogledala u kupatilu i shvatila da je sve pošlo po zlu. Poludila sam kad sam vidjela nove šiške” kazala je Amyleigh. Ali onda se počela smijati. “Momak se se osjećao zaista krivim, a meni je žao što sam mu dozvolila da to napravi, ali kosa će narasti. Ne bih nikome preporučila da se prepusti u ruke momka osim ako nije profesionalni frizer”, zaključuje.
Izvor: bhdijapora.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti