BLAM GODINE – NA GOOGLE JE PREVELA IZREKU I TETOVIRALA JE PREKO CIJELOG TIJELA: Internet joj se ‘piša’ od smijeha!

Turska medijska ličnost, neočekivano je stekla svjetsku popularnost iz sasvim pogrešnih razloga. Naz Mila (26) će vjerovatno ostati upamćena samo kao djevojka koja je preko svog tijela istetovirala besmislicu koristeći Google program za prevođenje.

translate1

Mila je djevojka rođena u Azerbejdžanu i reality je zvijezda sa preko 860.000 pratilaca na Instagramu. Nedavno, njeni fanovi bili su obradovani kada su ugledali njenu novu objavu.

Bila je to slika na kojoj je Mila, polugola, sa ogromnom tetovažom od grudi do koljena. Jedini problem je, što tetovaža nije imala smisla.

To je bila tetovaža rečenice koja je vjerovatno u orignalu trebalo da glasi “Samo Bog može da mi sudi i prašta” , što je popularna turska izreka.

Ali umjesto toga, rečenica koju je istetovirala na svoje tijelo glasi: “Ja mogu da sudim samo jednom Bogu sa svojim greškama i mojim greškama”.

translate2

Navodno, ni Mila a ni umjetnik koji je bio zadužen za tetovažu ne poznaju dobro engleski jezik pa su tursku rečenicu samo provukli kroz popularni “Google translate”.

Nakon sto je viralno ismijavana od mnogih ljudi, Mila je prvo isključila komentare za objavu na instagramu da bi kasnije i obrisala tu sliku. Ali prije nego što je stigla to da uradi, turski i britanski tabloidi su saznali cijelu prču.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti