Bio je oženjen sa Nedom Arnerić, sa Tanjom Bošković ima dvoje djece, nije mu odoljela ni Miss svijeta

muzz1

Sjajna Tanja Bošković je obilježila veliki dio istorije jugoslovenskog i srpskog filma, bila je jedna od najzanosnijih Jugoslovenki. Godine su prošle, a ova glumica i dalje plijeni i šarmom i harizmom, pa i seksepilom!

Na filmskom platnu i u pozorištu je davala sve od sebe, nije se štedila, a ni sakrivala svoje ‘atribute’. Sa druge strane, detalje svog privatnog života nikada nije previše eksponirala u javnosti.

Diskretna u ljubavi, Tanja je bila u udata za režisera Dejana Karaklajića. Bivši surpužnici sličnih profesija u braku su dobili dvoje dece, kćerku Lanu koja je pošla majčinim stopama i sina Đorđa koji je diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Dejan je bio oženjen i glumicom Nedom Arnerić, sa kojom se zbližio na snimanju filma “Užička republika”. Između njih se rodila ljubav, pa je glumica riješila da otkaže svoj angažman u filmu. Ipak, njihov brak nije potrajao, ali su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda.

Zabavljao se i sa nekadašnjom mis svijeta, Norvežankom Ingeborg Sorensen.

– Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio.

muzz2

Ona je bila glavni razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku. Teoretski sam i dalje s njom u braku – rekao je Dejan u jednom intervjuu.

S obzirom na to da je Dejan svoju karijeru gradio u inostranstvu i bio često odvojen od djece, na pitanje koliko mu je to teško palo režiser je za jedan srbijanski magazin izjavio:

– Mnogo. Oni su uglavnom dolazili kod mene jer im je to bilo zabavnije. Ja sam takođe dolazio ovdje, ali nikad nisam imao kontinuitet. S njihovom majkom razišao sam se dok su bili mali. Ona je zahtjevala da se vratim u Srbiju, dok se ja nisam tako osjećao niti sam to želio. Druženjem i što češćim kontaktom sa djecom pokušavao sam da im nadomjestim to svoje odsustvo, ali to se zapravo nikada ne može nadoknaditi.

Na pitanje o svim tim ženama u svom životu kaže:

– Mislim da sam se ja mnogo više trudio oko njih. Kada čovjek nekome da najbolji dio sebe, onda je za očekivati da će nešto i dobiti zauzvrat. U suštini, lijepim ženama muškarci teže prilaze, a i one su kao i sve druge. Možda su neke malo sujetnije od drugih. Ja to, međutim, nisam primjećivao i prilazio sam im. 

Izvor: nostalgicno.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti