“Bilo je to prije 5-6 godina, na parkingu sam zagradio neki auto …”

Bilo je to prije 5-6 godina, na parkingu samzagradio neki auto te sam za brisač ostavio ceduljicu sa svojim brojem telefona i porukom da se vraćam za 5 minuta.

parking10

Vraćam se ja do auta, kad na brisaču cedulja na kojoj piše “E super, sad imam tvoj broj! Ko će prvi da zove na kafu?” I na kraju nacrtano srce …

Ženski rukopis i sve. Gledam cedulju i nešto se mislim, i uzmem cedulju a u kola stavim drugu sa natpisom “Evo ja ću. Da se nađemo (nije bitno gdje) za 20 minuta”, i pomjerim se od kola i zaštekam u haustor neke zgrade i pratim hoće li i ko prići kolima.

Prilazi neki čiča ostavlja poruku i odlazi, ja zbunjen i razočaran pomalo, uzimam poruku i čitam: “Pa kako ti kad nemaš ni broj telefona? Naći ćemo se tu i tu u 20:30 P.S. Nadam se da ti je jasno da sam komšiju zamolila da ostavi poruku umjesto mene. Vidimo se!” 

Prije godinu dana sam se oženio sa tom djevojkom. Nedavno zagradimo mi neka kola i ja rekoh daj da ostavim cedulju a ona mrtva hladna: “E ne može! Ko zna kakvu ludaču si zagradio kolima!”

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti