Bajka na 4 točka: Kupili su stari autobus za 1300 € i od njega napravili kuću putujuću!

Svima ponekad dosadi živjeti samo na jednom mestu, jer ljudi s vremena na vrijeme požele da putuju i obilaze svijet. Kako bi udovoljili svojim željama Tom Granham i Cay Burnes su kupili stari autobus na e-bayu za 1.360 €, koji su potom preuredili u pokretnu kuću.

bus1

Par je potrošio 11.380 € na njegovo preuređenje a uspjeli su da naprave udobnu pokretnu kuću kojom će putovati. Ovaj autobus sada ima tri bračna kreveta, kupatilo pa čak i kamin.

– Kada smo tražili pokretnu kuću vidjeli smo autobus i pomislili: “Zašto da ne”? Bio je savršeno rješenje za porodične odmore – rekao je Tom.

bus2

Par ima troje djece, a autobusom su putovali širom Velike Britanije i Evrope.

Za razliku od većine autobusa , ovaj se nije preterano kvario, ali su u Švajcarskoj imali mali incident.

– To je bila prava noćna mora. Policija je uzela naše pasoše, pa nismo mogli da napustimo autobus zbog zakona koji imaju u toj zemlji. Morao sam da pozovem prijatelja da me vuče sve do kuće, a potom sam morao da zamijenim i motor. Vozom smo se vratilil u Francusku, u Parizu smo posjetili Disneyland, što se našoj djeci svidjelo. Inače, oni baš vole da putuju autobusom – rekao je on.

bus3

No izgleda da su već zadovoljili svoje ‘apetite’ jer se pripremaju da prodaju svoju pokretnu kućicu, koja će se uskoro naći na e-bayu, a dobijeni novac obećavaju uložiti u novu sličnu avanturu.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti