BACIO JOJ PAPIRIĆ: Novosađanka NIJE mogla da vjeruje ŠTA joj je napisao kondukter iz gradskog busa

Mali, obični gestovi dovoljni su da nekom uljepšaju dan i da mu pokažu da ne živimo u tako sumornom svijetu kao što se mnogima čini.

bus5

Pravi primjer je potez jednog konduktera iz gradskog prevoza u Novom Sadu kojim je obradovao ženu sa petogodišnjom djevojčicom.

Da nije sve oko nas surovi kapitalizam i da ne mora sve da se vrti oko novca, pokazao je kada joj je u prolazu bacio papirić sa porukom. Ona je potom prepričala čitav događaj na Facebooku objašnjavajući kako ne može da vjeruje šta joj se dogodilo:

– Prije par sedmica vodila sam bratanicu od pet i po godina kući iz Novog Sada, međumjesnim autobusom. Ubjeđena da kartu plaćaju djeca od školskog uzrasta, nisam ni pitala da li treba da platim za nju ili ne. Negdje na pola puta, kondukter mi je u prolazu bacio papirić na kome je pisalo: “U slučaju da uđe kontrola, djevojčica nije napunila četiri godine. Hvala!”

Njegovo malo, nekome je bilo mnogo. Malo ljudskosti, a tako mnogo sreće:

– Pri izlasku iz autobusa izvinila sam se kondukteru jer nisam pitala da li treba i za nju da platimo kartu, na šta se on samo osmjehnuo i rekao: “Nema problema, sve najbolje!” – zaključila je žena na Facebooku.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti