AUSTRIJSKA SPORTAŠICA: ‘Oteo me monstrum! Golu me vezao za stolicu, saljevao mi alkohol u usta, rekao je da će me ugušiti!’

Austrijska triatlonka Nathalie Birli (27) kaže da je bila oteta u blizini Graza dok se vozila na biciklu. Sportašica tvrdi da ju je otmičar prvo udario svojim kombijem, a potom ju je protiv njezine volje odvezao svojoj kući, gdje ju je podvrgnuo zastrašujućem teroru.

birli1

Nathalie je svega nekoliko sati poslije uspjela uvjeriti pomahnitalog muškarca da je pusti, a bizarnu otmicu opisala je na svom Facebook profilu.

– Zabio se u mene svojim kombijem pa me udario štapom po glavi, zavezao i ugurao u prtljažnik. Osim što mi je slomio ruku, izgubila sam i svijest, a kad sam se probudila, bila sam gola i vezana za stolicu u nepoznatoj kući …

Otmičar, koji je cijelo vrijeme imao nož, preko očiju mi je stavio povez i na silu mi ulijevao alkohol u usta … Onda me natjerao da odem u kupatilo – prvo mi je naredio da se okupam, a onda mi je rekao kako ima namjeru ugušiti me – prepričala je austrijska sportašica.

birli2

No onda je nastupio ključni trenutak koji je promijenio sve – naime, Nathalie je, u stanju očaja, u otmičarevoj kući primijetila orhideje i počela pričati o njima, samo kako bi muškarcu skrenula pažnju na nešto drugo.

– Pohvalila sam mu cvijeće i tad mi se jednostavno ‘otvorio’ – počeo mi je pričati o svom pokojnom ocu, majci alkoholičarki i djevojkama koje su ga izdale …

Shvatila sam to kao savršenu priliku za bijeg … Iskoristila sam njegov trenutak slabosti i nagovorila ga da me odveze kući – dogovorili smo se da ćemo ovo što se dogodilo smatrati običnom nesrećom – i upalilo je – rekla je Nathalie.

Čim je došla kući, njezin suprug, s kojim ima sina starog svega 14 sedmica, o svemu je obavijestio policiju.

Vlasti su već dan poslije pomoću navigacijskog sistema pronašle njezin bicikl koji je ostao kao otmičara i uhapsile 33-godišnjaka.

Izvor: jutarnji.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti