Američki pomorski oficir imao uvid u dokumente o vanzemaljcima koji žive na Zemlji

Bivši američki pomorski oficir je otkrio da američka vojska ima dokaz da NLO-i i vanzemaljci postoje na Zemlji, tvrdeći da je vidio slike vanzemaljaca u tajnim vojnim dosijeima.

Doušnik je rekao da mora ostati anoniman zbog toga što su drugi vojni doušnici ubijeni nakon što su pokušali da javno otkriju vanzemaljsku zavjeru.

Čovjek, koji je bio mlađi oficir treće klase u telekomunikacionom centru američke mornarice tokom 1980-ih godina, tvrdi da ima vrijedne nove dokaze o masovnim viđenjima NLO-a u britanskom bizarnom Rendlesham incidentu, u Suffolku 1980. godine.

Oženjen čovjek, koji živi u Ohaju, kaže da je bio smješten u NAS Moffett Field-u u Kaliforniji, i tamo je bio od februara 1986. do oktobra 1989. godine, dok je takođe radio i sa kontaktnima u Silikonskoj dolini.

On je rekao: “Nikada nisam vidio NLO  ili vanzemaljca, ali sam vidio doslovno desetine hiljada dokumenata koji potvrđuju da su oni stvarni i da su posjetili Zemlju.”

Na pitanje da li su u fajlove bile uključene i fotografije pravih vanzemaljskih letjelica i bića, on je rekao: “Da, apsolutno.”

Veteran je rekao da je sada u mogućnosti da govori jer je njegov ugovor o povjerljivosti sa američkim vlastima istekao 2014. godine.

Na pitanje zašto nije uzeo neke slike ili druge dokaze, on je rekao: “Pravno, niste ovlašteni da odete sa tajnim informacijama. To je izdaja a izdaja je krivično djelo.”

“Ja ne posjedujem ništa drugo osim mog svjedočenja i dokumenata koji ovlašćuju da sam legitimno imao tajne bezbjednosne dozvole.”

“Nemam očigledan dokaz i nikakve kopije bilo čega što sam vidio, ali moj posao je bio da radim kao radio-mehaničar američke mornarice u komunikacijama a taj posao je imao tajna odobrenja da se bavi ovim stvarima.”

Insajder koji je tražio da ostane anoniman, rekao je da je njegov prvi kontakt sa NLO-ima došao od starijeg kolege.

On je opisao čovjeka u 60-im godinama sa višim bezbjednosnim odobrenjem koji mu govori o misterioznom slučaju u Rendlesham šumi.

Rendlesham legenda je nazvana britanskim Roswellom, poznatom po NLO ekscesu izvan grada u Novom Meksiku u SAD u julu 1947. godine.

Viđenje vanzemaljaca u Britaniji se desilo kada su tri američka oficira, smještena u RAF Bentwaters, tvrdila da je “trouglasta letjelica” sletjela u obližnju šumu u ranim jutarnjim satima 26. decembra 1980. godine.

To je dovelo do nekoliko prijavljenih viđenja u noći od strane građana, i nekoliko knjiga i teorija zavjere.

Ovaj izvor je o svom nadređenom rekao: “On je bio taj koji mi je prvobitno rekao za Rendlesham šumu.”

“On je došao u našu vazduhoplovnu stanicu 1987. godine. Bio je u komunikacionoj stanici sjeverno od Londona 11 godina. To je bila zajednička stanica SAD i Velike Britanije, i on je bio tamo kada se dogodio Rendlesham incident.”

Izvor je rekao da nije imao kontakt sa svojim bivšim kolegom otkako su se razdvojili, tako da ne zna da li je čovjek, koji bi sad bio u svojim 90-im godinama, još uvijek živ.

Ali, rekao je da je dao četvorosatnu izjavu američkoj organizaciji za istraživanje NLO-a, MUFON-u (Mutual UFO Network), o onome šta je vidio.

On takođe sarađuje sa Nickom Popeom, bivšim NLO istraživačem britanskog Ministarstva odbrane, i planira da objavi ovu izjavu u kasnijoj fazi.

Pretvorivši ovu čudnu temu u još zlokobniju, on je rekao da je odlučio da istupi jer bi mogao “rasvijetliti stvari što bi nekim ljudima moglo donijeti nevolje.”

On je rekao da je bilo kolega koje je poznavao i čije su smrti bile povezane sa vanzemaljcima ili nekim informacijama o njima, a istina o tome kako su oni umrli je zataškana.

“Imao sam ozbilju poziciju u američkoj vojsci i, ako mogu da rasvijetlim bilo koji aspekt bilo koje situacije kako bih  pomogao da istina o tim pojedincima izađe na vidjelo, onda osjećam moralnu dužnost da to uradim.”

“Bio sam pod 25-godišnjom obavezom da ne govoroim o tome šta sam vidio, čitao, o čemu sam svjedočio ili šta sam čuo. Sada sam u fazi gdje mogu slobodno da govorim o određenim stvarima. Oni ne žele da se neko umješa u to, i ja nikada ne bih ugrozio nacionalnu bezbjednost ili živote službenika, ali ljudi zaslužuju da imaju odgovore.”

On je naveo jedan primjer navodnog doušnika o vanzemaljcima koji je pronađen mrtav 1996. godine, uz zaključak istrage da je počinio samoubistvo.

Ali ovaj čovjek je tvrdio da je ta osoba upozorila prijatelje i porodicu da je njegov život u opasnosti, i da ako bude pronađen mrtav, to će značiti da je ubijen.

Pope, koji je od strane britanskog Ministarstva odbrane bio zadužen za istraživanje britanskih NLO slučajeva, uključujći i Rendlesham incident, rekao je: “Imao sam ličnu komunikaciju sa ovom osobom, i ne sumnjam u njegove iskaze.”

“Jasno je, iz jezika koji koristi i informacija koje ima, da je on pravi insajder.”

Ne postoji način da se trenutno njegov iskaz potvrdi, ali MUFON istražuje.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti