AMERIČKI OFICIR OTKRIO TAJNA DOKUMENTA: Ispod Antarktika se nalazi drevna vanzemaljska civilizacija sa 3 broda prečnika 50 km!

Good, ‘zviždač’ tajnog svemirskog programa, kaže da je početkom januara 2017. godine odveden na Antarktik od strane američkog vazduhoplovstva, da svjedoči tajnom iskopavanju ostataka vanzemaljske civilizacije stare 55.000 godina.

good1

On je prvo bio obavješten o otkriću od strane višeg U.S.A.F oficira, koji radi u tajnom svemirskom programu američke vlade i elite.

Otkriće ruševine datira iz prve nacističke njemačke ekspedicije 1939. godine. Ali su tek od 2002. godine dozvoljena iskopavanja arheologa i drugih naučnika.

Oni sada pripremaju dokumentarne filmove i akademske radove da zapanje naučnu zajednicu i šokiraju svijet.

11. decembra 2016. godine, Good je na svom blogu opisao kako je i ranije, iz više izvora, bio upoznat sa iskopavanjima na Antarktiku, a onda mu je iskopavanja takođe otkrio viši oficir  koji je vodio tajni svemirski program pod nazivom “Sigmund”. Djelokrug tog programa uključivao je više otmica i ispitivanja i samog Gooda, koji je bio testiran za vjernost svojih informacija.

Pošto je bio zadovoljan zbog tačnosti Goodovih informacija i izvora, “Sigmund” je neočekivano podijelio nešto svog saznanja o iskopavanjima na Antarktiku. To je uključivalo civilizaciju predvođenu sa “Predamitima”, rasom izduženih lobanja, visokih 3-3,5 metara.

Tri matična svemirska broda ovalnog oblika sa oko 50 km u prečniku su otkrivena u blizini, otkrivajući da su “Preadamiti” vanzemaljskog porijekla, i da su na Zemlju došli prije oko 55.000 godina. Jedan od tri broda je otkopan i utvrđeno je da ima mnogo manju svemirsku letjelicu unutra. Civilizacija “Preadamita”, bar taj dio koji je bio na Antarktiku, je bila zamrznuta u kataklizmičnom događaju koji se dogodio prije oko 12.000 godina.

Goodu su takođe njegovi kontakti rekli da su najsavremenije tehnologije, kao i ostaci preadamita uklonjeni sa jednog arheološkog nalazišta koje će biti dostupno javnosti. Timovi arheologa su radili sa onim što je ostalo, i rečeno im je da drže u tajnosti šta god da su vidjeli.

Pored toga, odabrani drevni predmeti sa drugih lokacija će biti donešeni iz ogromnih skladišta i postavljeni na arheološko nalazište kako bi se prikazalo javnosti. U predstojećem saopštenju o iskopavanjima na Antarktiku, naglasak će biti na zemaljskim elementima zamrznute civilizacije kako ne bi previše šokirali populaciju.

Prema riječima Gooda, ova najava će vjerovatno biti tempirana kao odvlačenje pažnje sa otkrivanja mračne strane globalne elite, kako se pojavljuju informacije o međunarodnom prstenu pedofilije i trgovini djecom.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti