Američki novinar tvrdi: “Rusi su uspjeli kontaktirati vanzemaljce i s njima razmjenjivati informacije!”

Knapp je kazao da se sastao s general-pukovnikom Aleksejem Jurijevičem Savinom, čovjekom koji je i razvio tehnike gledanja na daljinu

Američki novinar i ufolog George Knapp uzburkao je vode izjavom da je tokom posjete Rusiji devedesetih godina prošloga vijeka svjedočio nastojanju tamošnjih naučnika da pomoću “gledanja na daljinu” ostvare kontakt s vanzemaljcima.

Knapp je nastupio u podcastu naziva “Weaponized” uz režisera istraživačkih ufoloških filmova Jeremyja Corbella, pa kazao da se u Rusiji sastao s general-pukovnikom Aleksejem Jurijevičem Savinom, čovjekom kojem je želja bila podijeliti s javnosti svoje impresivno istraživanje.

“On je u suštini razvio gledanje na daljinu”, rekao je Knapp.

“Pokazao mi je neke filmove namijenjene obuci vojnika, ali tu vanzemaljsku tehnologiju nisu koristili samo profesionalci. Savin je takođe odabirao i obične ruske domaćice te ih učio tehnikama uma. Kasnije je otkrio da su neke od tih domaćica postale toliko dobre da su razvile vidovnjačke sposobnosti.

Tako sam upoznao i jednu gospođu koja se specijalizovala za utvrđivanje zdravstvenog stanja ljudi pomoću parapsiholoških sposobnosti”, dodao je Knapp i nastavio:

“Oni koji su se usavršili u parapsihološkom fenomenu gledanja na daljinu mogli su pristupiti ‘kosmičkoj inteligenciji’ i komunicirati s bićima koja nisu bila sa Zemlje.

Projektovali su svoju svijest u kosmos i zatim nailazili na stvorenja s kojima su razgovarali, dijelili informacije ili projekcije”, rekao je, između ostalog, Knapp, čije je riječi prenio Daily Star.

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti