ALBERT PIKE: Mason iz 19. vijeka u svom pismu najavio tri svjetska rata, dva je “pogodio” u sitne u detalje a treći uh treći …

Pikeovo pismo je bilo izloženo u knjižari Britanskog muzeja u Londonu do 1977. godine, prije nego što je neobjašnjivo uklonjeno od očiju javnosti

Jedan od najvećih masona Albert Pike 1871. napisao je pismo Giuseppeu Mazziniju, italijanskom političaru i revolucionaru, u kojem otkriva plan Iluminata za Treći svjetski rat.

Pikeovo pismo je bilo izloženo u knjižari Britanskog muzeja u Londonu do 1977. godine, prije nego što je neobjašnjivo uklonjeno od očiju javnosti.

Pike je bio mason 33. stepena okultista, Veliki Meštar i kreator masonskog Škotskog reda Reite.

Evo odlomka iz pisma:

“Prvi svjetski rat mora da bude ostvaren kako bi omogućio iluminatima da zbace s položaja moći ruske careve i time Rusiju učine tvrđavom ateističkog komunizma. Razilaženje i neslaganje između britanskog i njemačkog carstva, uzrokovano agentima iluminata, biće uzeto kao poticaj za taj rat. Na kraju rata uspostaviće se komunizam kako bi se preko njega uništile i druge vlade te oslabili uticaji religija …

Tokom drugog svjetskog rata međunarodni komunizam mora da postane toliko jak da bude protivteža hršćanstvu, koje će biti obuzdano i držano u pozadini sve do trenutka kada će biti potrebno za konačnu socijalnu kataklizmu.

Treći svjetski rat mora da bude potaknut iskorištavanjem različitosti, uzrokovanih agenturom iluminata, između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat treba da bude vođen na takav način da se islam i politički cionizam međusobno unište.

U međuvremenu, ostale nacije će još jednom podijeljene po tom pitanju, biti prisiljene da se bore do tačke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti …

Nahuškaćemo nihiliste i ateiste; isprovociraćemo ogromnu socijalnu kataklizmu koja će u svojim strahotama narodima jasno pokazati učinak potpunog ateizma, izvor divljaštva i najkrvavijeg previranja.

Tada će građani širom svijeta, biti prinuđeni  da se brane od revolucionarnih svjetskih manjina, istrijebiće  te uništavače civilizacije, i gomile, razočarane hrišćanstvom, čiji će deistički duh od tog trenutka biti bez smjera i cilja, žudeći za idealom, ali ne znajući na šta bi usmjerili svoje obožavanje, primiće istinsko svjetlo kroz univerzalnu objavu čistog Luciferovog nauka koji će napokon biti iznesen pred javnost. Ta će objava biti rezultat opšteg reakcionarnog pokreta koji će usljediti poslije uništenja i hrišćanstva i ateizma, oba istovremeno pobijeđena i iskorijenjena”, piše u pismu.

Ipak, neki stručnjaci dovode u pitanje autentičnost ovoga pisma.

Izvor: urbancube.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti