41. rođendan glumice koju mnogi smatraju ljepšom i od 17-godišnje kćeri

Slatku glumicu uglavnom pamtimo po ulogama u romantičnim komedijama, kao što su “Plavuša s Harvarda” i “Ovo je rat”, no dokazala se i u ozbiljnijim ulogama

rw1

Njezino je pravo ime Laura Jeanne.

Tek nakon toga dolazi Reese, jer ovu plavokosu američku glumicu znate pod imenom Reese Witherspoon. A holivudska miljenica, kako joj često tepaju, nedavno je proslavila 41. rođendan, iako joj nikada ne biste dali toliko godina, obzirom na izgled.

Naime, Reese iz prvog braka s ljepotanom Ryanom Phillippeom ima 17-godišnju kćer Avu i 14-godišnjeg sina Deacona, no lijepa kćer joj zapravo izgleda kao mlađa sestra pa se nerijetko može čuti i kako Reese izgleda bolje nego Ava. Kako god bilo, Ava je slika i prilika nje i tate Ryana, a ona i Reese imaju vrlo blizak odnos, zbog čega ih se često može vidjeti zajedno na crvenim tepisima.

rw2

Podsjetimo, Reese je Ryana upoznala na proslavi svog 21. rođendana, davne 1997. godine, a dvije godine kasnije par je bio vjenčan. Njihova ljubavna priča često se uzimala kao primjer da je prava ljubav u Hollywoodu itekako moguća pa je objava razvoda 2006. godine bila poprilični šok. No, unatoč razvodu, duo je ostao u prijateljskim odnosima zbog djece, a 2010. godine, Reese je upoznala sadašnjeg muža, lovca na talente Jima Totha. Osam mjeseci kasnije, par se zaručio, a 2012. stigao je sinčić Tennessee James, kao kruna ljubavi.

Feeling so much birthday love today! Thank you!!! I am one lucky gal (Even @draperjames made me my own dress! )

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Slatku glumicu uglavnom pamtimo po ulogama u romantičnim komedijama, kao što su “Plavuša s Harvarda” i “Ovo je rat”, no dokazala se i u ozbiljnijim ulogama, kao onima u filmu “Okrutne namjere” i “Voda za slonove”. Plavokosa Reese inače je i producentica, a radila je i na velikom filmskom hitu “Gone Girl”.

Trenutno je možete gledati u HBO seriji “Big Little Lies” koja oduševljava, a prati život tri žene, koje se bore sa svakodnevnim porodičnim problemima.

41 godinu? Nikada ne bismo rekli.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti