4 poteza do većih grudi bez odlaska pod nož

Razloga za paniku nema čak i ukoliko niste zadovoljni veličinom svojih grudi. Uz pomoć soje, zelenog povrća, odgovarajućeg grudnjaka i malo bronzera posao možete odraditi sami i to bolje od plastičnog hirurga

breast

Grudi su ukras svake žene, no mali broj je uistinu zadovoljan svojim poprsjem. Ili su prevelike ili premale, pa čak i kada muškarci s kojima dijelimo najintimnije trenutke uživaju u njima, žene i dalje nisu zadovoljne.

1. Promijenite prehranu!

Estrogen koji se nalazi u soji može povećati grudi, jer je upravo on glavni sastojak preparata koji obećavaju povećanje grudnog koša.

Soja u kombinaciji s ječmom, rižom i mliječnim proizvodima pomoći će vam da prirodnim putem povećate grudi.

Poznato je da je zeleno povrće odlično za zdravlje cijelog organizma, a željezo u njemu sadržano navodno djeluje na povećanje grudi. Kalcij ima slično djelovanje, dok kofein usporava i smanjuje rast grudi.

2. Vježbajte prsne mišiće

Nije potrebno ponavljati koliko je vježba bitna za svaki dio tijela, a posebno za grudi. Stiskanje dlanom o dlan je vježba koju možete izvoditi i u pauzi na poslu, no ipak najbolji će učinak imati sklekovi koji će itekako ojačati mišiće. Počnite polako i svaki dan dodajte nekoliko sklekova više. Najbolje je odraditi tri bloka po 12 sekundi.

3. Bronzer čini čuda

Make up kist i bronzer mogu povećati vaše grudi. Na grudi nanesite mlijeko ili losion za tijelo te zatim bronzer dvije nijanse tamniji od boje kože.

Kada odjenete grudnjak na vidljivi dio grudi kistom nanesite puder u prahu koji sadrži sjajne čestice. Nemojte pretjerati s bronzerom kako ne bi postigli potpuno suprotan efekt.

4. Odaberite pravi grudnjak

Prilikom kupovine grudnjaka poslušajte savjet prodavačice koja će vam ponuditi modele idealne za vaše grudi. Možda vam se na prvi pogled neće činiti tako, no odabir pravog modela je ključan za lijep izgled prsnog koša.

Odaberite onaj kroj u kojem vam grudi izgledaju lijepo, no nemojte zanemariti udobnost. U grudnjaku koji će vam stiskati grudi ili ostavljati trag na ramenima nećete se osjećati ugodno, a to će se itekako osjetiti u vašem držanju i ponašanju.

Izvor: zadovoljna.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti