Igrač Zenita loptom pogodio sudiju, reakcija arbitra šokirala je skoro sve na terenu (VIDEO)

Malcom prošao bez opomene, iako su mnogi očekivali čak i crveni karton

zenit

Dosta sreće imao je napadač Zenita Malcom tokom meča između njegovog kluba i Dinama u Moskvi!

Naime, doskorašnji igrač Barcelone, koji je u ovom prelaznom roku stigao u redove šampiona Rusije, pogodio je sudiju Turbina loptom u grudi nakon što je ovaj već zaustavio igru i tražio da se ista vrati na mjesto prekršaja.

Brazilac je odmah digao ruke i počeo da se izvinjava, svi su očekivali crveni karton (barem žuti), ali je Turbin šmekerski podigao palac gore i oprostio Malcomu.

Napadaču Zenita vrlo brzo je prišao i saigrač koji ga je ”zezao” zbog tog poteza aludirajući na to da je trebalo da bude sankcionisan za ovaj potez.

Inače, Zenit je slavio protiv Dinama rezultatom 2:0!

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti