Znate da je ‘Nivea’ jedna od najboljih krema ali vam nisu rekli SLIJEDEĆE!

Svi znamo da je ovo krema visokog kvaliteta i da njena upotreba ima mnoge prednosti, ali evo i nekih za koje vjerovatno niste znali.

nivea

Hidrira zanoktice. Iskoristite Nivea kremu da izmasirate zanoktice. Za nekoliko minuta, one će biti mekane, a vama će biti puno lakše da ih uklonite.

Eliminiše pukotine na stopalima. Nanesite na stopala, izmasirajte ih i navucite čarape. Ujutru će vaša stopala biti mekana i nježna!

Anti-age za primjenu na područje oko očiju. Nanesite Nivea kremu na područje oko očiju kada krenete na spavanje i – pozdravite se sa borama.

Omekšava koljena. Nanesite Niveu na koljena i vidjećete kako koža postaje meka i zategnuta.

Pomada za kosu. Ako ste napravili veliku frizuru, ali imate neke nemirne pramenove, jednostavno stavite malo Nivee na ruke i provucite prste kroz kosu i ponovo ćete imati besprijekornu frizuru.

Spriječavanje strija nakon trudnoće. Nanosite Nivea kremu na stomak, grudi i kukove tokom trudnoće. Ona će biti vaš najbolji saveznik za eliminisanje strija!

Savršeno omekšava ruke. Ako imate grube ruke, koristite Nivea kremu da obnovi njihovu mekoću.

Hidratantne usne. Hladne i suhe usne. Da biste to izbjegli, nanesite sloj Nivea kreme.

Poslije sunčanja. Ako ste izgorjeli tokom sunčanja, nanesite sloj Nivea kreme. Ona će vam olakšati bolove.

Plikovi. Stavite Niveu kako bi spriječili nastajanje plikova. Upozorenje – ovo rješenje važi samo za male opekotine!

Liječi i spriječava dermatitis. Nivea je idealna za prevenciju i liječenje dermatitisa, jer ima izuzetno gustu teksturu.

Duboka hidratacija za lice. Ako osjetite suhoću na koži lica, nanesite dobar sloj kreme, prekrijte vlažnom krpom i ostavite da odstoji pola sata. Zatim se umijte mlakom vodom i lice će povratiti svoju mekoću i vlažnost.

Hidratacija i bjeljenje laktova. Ako imate suhe i tamne laktove, primjenjujte Nivea kremu i oni će postati svjetliji i mekši.

Protiv podočnjaka. Nivea krema je divna za liječenje i spriječavanje tamnih krugova ispod očiju. Dovoljno je da nanesete prije spavanja, izmasirate i ujutru umijete lice!

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti